To je to što me zanima!

Jeste li pravi pivoljubac? Dođite danas na Chill&Grill i testirajte svoje pivsko znanje!

Osim vrhunskog roštilja, mnoštva cuge i poznatih glazbenih izvođača, ove je godine Chill&Grill svojim posjetiteljima osigurao i obilje zabavnih programa. A u danas se svim pivoljupcima smiješi posebno iznenađenje...
Vidi originalni članak

Zbog toplijih dana i povoljnije epidemiološke situacije živnuli su mnogi gradovi diljem Hrvatske, pa tako i Zagreb. A ima li bolje kombinacije od ukusnog roštilja, hladnog piva i dobre ekipe na zagrebačkome moru? Ovogodišnje izdanje popularnog festivala Chill&Grill bit će na Jarunu i trajat će najdulje do sada, pa će tako od 24. lipnja do 4. srpnja posjetitelji moći uživati u bogatom gastronomskom i glazbenom sadržaju.

Između ostalog, ove će se subote, uz pridržavanje svih mjera Stožera, održati i i pivsko blind test "Pogodi koje pivo piješ" u organizaciji Karlovačkog piva, koji će posebno razveseliti sve pivoljupce. Sudjelovati mogu svi punoljetni, a evo kako vi možete osvojiti pivo za sebe i ekipu.

Okupite ekipu i trk na Jarun...

Sve što trebate donijeti ove subote na Jarun je natjecateljski duh jer tijekom ovogodišnjeg Chill&Grilla možete sudjelovati u pivskoj radionici ''Pogodi koje pivo piješ!". Pravila natječaja vrlo su jednostavna - biramo pet natjecatelja iz publike čiji je zadatak otpiti nekoliko gutljaja iz svake čaše piva i zatim odrediti koji je proizvod u čaši, odnosno upariti uzorak s brendom piva. Svakom natjecatelju mjerit će se vrijeme i pobjeđuje onaj koji je u najkraćem roku imao najviše točnih odgovora. Osim što zvuči zabavno, pobjednik osvaja pivo za sebe i ekipu (do 5 osoba)! Radionica se održava od 16:30 do 17 sati.

Nemojte se sramiti i pokažite svoje dugogodišnje umijeće degustiranja ovog osvježavajućeg napitka u pauzi od roštiljanja. Prijaviti se možete na licu mjesta, a osim zagarantiranog provoda, uz malo sreće, ne morate se brinuti tko će idući put okrenuti rundu.

Tijekom deset dana festival Chill&Grill bit će na prostranoj livadi između pizzerije Dalmatino i košarkaškog igrališta u blizini prvog ulaza s Horvaćanske u Jarun, gdje će biti štandovi poznatih restorana i pozornica, na kojoj vas očekuju mnogi glazbenici, a svakog dana i live svirka. Sve informacije o eventu možete pratiti i na službenoj Facebook stranici Chill&Grillagdje ćete pronaći detaljne informacije o programu i događanjima u okviru ovog festivalaA inspiraciju, recepte i nagradne natječaje potražite na chillgrill.hr. 

Vidimo se na Jarunu, gdje vas očekuje deset dana gastronomskih delicija, fine cuge, live svirki i nezaboravan provod!

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare