To je to što me zanima!

Pacijent zamalo umro jer je BMW zatvorio prolazak Hitnoj

Čovjek je na splitskoj rivi u nedjelju ujutro imao srčani udar. Prolaznici su pozvali Hitnu pomoć. Nisu mogli prići pacijentu jer im se na putu ispriječio parkirani BMW
Vidi originalni članak

Vozač je svoj automobil ostavio točno na istočnom ulazu na splitsku rivu. Na sredini rive muškarac je imao srčani udar, a oni nisu mogli doći do njega, ogorčen je čitatelj koji je u nedjelju ujutro fotografirao BMW.

Dodaje da je Hitna vozila pod sirenama, ali vozaču nije bilo ni traga. Prolaznici su navodili vozača Hitne. Na rivu je uspio ući tek iz šestog pokušaja.
- Volio bih da ga policija kazni pa da mu drugi put ne padne na pamet ondje se parkirati - ljutit je čitatelj. 

Hitna je s rive izašla na zapadnoj strani. Muškarca su prevezli u bolnicu na Firulama. Zbrinuli su ga na internističkom odjelu, a u bolnici kažu kako im vozači često blokiraju prolazak nepropisnim parkiranjem.

Idi na 24sata

Komentari 264

  • VesnaTorta 10.12.2013.

    Ako imaš BMW sve ti je dozvoljeno, zna se ko može kupiti takav auto a tko ne :(

  • želja0000 10.12.2013.

    definitivno nije to trebo napravit,al de šta sad svi ste postali dušebrižnici...kolko puta ste vi svi krivo parkirali...a sad navalite ako mislite da nisam u pavu,svi pametujete ovdje a pola vas nema pojma o osnovi propisa

  • melica-mea 10.12.2013.

    Treba više kontrole i veće kazne.Svuda u lijepoj našoj dobar dio vozača je nekulturan.Gledam po Zagrebu,hitna pod sirenom a vozaci se većinom neće maknuti.U Njemačkoj sam doživjela više puta da hitna juri,automobili se miču u stranu i prave slobodan prolaz bez iznimke.

Komentiraj...
Vidi sve komentare