To je to što me zanima!

3Cellos: Luka Šulić i zaručnica Tamara čekaju svoje prvo dijete

Nakon što su se krajem prosinca zaručili na Novom Zelandu, glazbenik i zaručnica sada su objavili i sretnu vijest. Tamara je u prvim mjesecima trudnoće, a par se veseli prinovi
Vidi originalni članak

Violončelist i Tamara Zagoranski ljetos su proslavili prvu godišnjicu veze, a krajem prosinca su se i zaručili dok su bili na romantičnom putovanju na Novom Zelandu. 

- Htio sam ovjekovječiti taj lijepi trenutak, to lijepo putovanje, jer Novi Zeland je stvarno čarobno mjesto, predivno i romantično. Bilo nam je prelijepo i sve se zapravo dogodilo vrlo spontano - objasnio je kako to da su se on i bivša slovenska manekenka zaručili baš na Novom Zelandu. 

Sada su se odlučili i za novi korak u svojoj vezi.

Luka Šulić (29) potvrdio je za RTL da par čeka prvo dijete te da su presretni i s nestrpljenjem očekuju bebu. Tamara je prvim mjesecima trudnoće.

– Tamaru sam upoznao kada smo Stjepan i ja pauzirali od nastupa jer je on ozlijedio vrat. Privukla me ljepotom i jednostavnošću, smirena je i teško je se može izbaciti iz takta. Tijekom mojih turneja najviše komuniciramo putem Vibera i WhatsAppa – izjavio je Luka jednom prilikom.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • blanjalica 30.03.2017.

    Tiha voda brege dere. Bravo.

  • 30.03.2017.

    baš lipa cura ova tamara, za razliku od moje sugrađanke čovječje ribice s očima ka u teleta

  • lola322 30.03.2017.

    Dok ne prođe 3-4 mjeseca trudnoća se ne objavljuje javno....

Komentiraj...
Vidi sve komentare