To je to što me zanima!

50 Cent: J.... Hrvatsku! Više ne dolazim u Zagreb

Reper je u radijskoj emisiji rječnikom punim psovki govorio o glasini koja se pojavila nakon koncerta u Zagrebu. Kaže da nije šmrkao kokain
Vidi originalni članak

Nakon što je cijeli svijet obišla snimka 50 Centa i njegove ekipe kako prije koncerta u Zagrebu okupljeni oko stolića rade nešto slično šmrkanju kokaina, reper je reagirao. U jednoj se radijskoj emisiji osvrnuo na događaj i nimalo lijepim rječnikom govorio o "Lijepoj našoj". Za sve je optužio potrebu za senzacionalizmom.
- Želimo opovrgnuti glasinu o tome da smo šmrkali kokain prije nastupa u Zagrebu. J.... Hrvatsku! Tamo se više ne vraćam. Imaju sreće što sam tamo uopće došao. Kakva bi mi karijera bila da više nikad ne odem u Hrvatsku? Nikad više u Zagreb. Koji k....? - kazao je reper voditelju kad ga je ovaj pitao za incident.
Nered, organizator koncerta u Domu sportova, već je opovrgnuo da je 50 Cent s ekipom šmrkao kokain. On tvrdi da je ekipa oko stolića gledala nešto na laptopu, a i da se reper ne drogira.

Idi na 24sata

Komentari 92

  • gogi123 25.12.2007.

    pa sta ste domoljubi svi.branite hrvatsku.a svi je na svakom koraku psujete.smrce kokain pa sta ima veze ako smrce smrce svoje.-komentari- nije dobro da djeca idu na njegov koncert gdje to vodi narkoman-.pa nema veceg hasisara i narkomana u hrvatskoj od GORANA BARETA taj vise ni sam nezna kad je uslagiran.a svi ste se uzjebali na 50 centa.ajd bolje sutite.nebi ni ja doso vise nikad kad su ovdje u hrvatskoj samo tuzibabe kao i u politici tko je vise ukrao.i tko ce koga zajebat.hrvatski-balkanski mentalitet.vidim tude svoje ne.pa ako cemo tako crnjo ima pravo.JEBO VAS GORAN BARE.

  • chacho 17.12.2007.

    vidim da su svi upućeni kako to izgleda kada neko šmrče... skupe se njih pet do deset oko stola, pa čuče i šmrču i valjda drže jedni drugima slamku... ne znam točno kako to ide u stvarnosti ali nekako mislim da ne ide to baš tako da se nekoliko mrcina gura čučeći oko stolića... a i osiguranje bi ih pustilo unutra sigurno...

  • dynamo 999 16.12.2007.

    Ti si glup 50 cent. Misli da je neka faca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare