To je to što me zanima!

50 Cent kao Zlurada: Snimio je parodiju na Angelinin novi film

Pucali su u mene devet puta, ne bojim se obične djevojčice, govori reper u traileru koji je ubrzo nakon objave postao viralni hit. U videu nosi rogove i krzneni ovratnik
Vidi originalni članak

Ovo je priča koju znate o zločincu kojeg još niste upoznali, govori 50 Cent (38) u videu. Reper je snimio parodiju na trailer najnovijeg filma Angeline Jolie (39) ' Gospodarica zla '. U videu je odjeven u kostim sličan onome kakav Angie nosi u filmu kao Zlurada . 50 je kostim ipak malo prilagodio svom ukusu pa oko vrata ima krzno.

- Pucali su u mene devet puta, ne bojim se obične djevojčice - govori reper u traileru koji je ubrzo nakon objave postao viralni hit. O parodiji je pričao gostujući u showu Jimmyja Kimmela i s voditeljem se nasmijao do suza.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • FrancescaKasser 08.06.2014.

    zlurada!?

  • Charlie Sheen_1 07.06.2014.

    Aaaaaaaaaaaahahahahahahahahahahaahahaha ma fitty je car,on je uvijek bio dugovita osoba tako da ovo nije ništa neobično za njega.Usput,novi album mu je vrh,glupo mi je što je dobio loše i ok kritike ono kao album je 2/5 i 3/5,po meni je 4/5 i sviđa mi se,ali da može bolje može.Nadam se da će mu SKI biti puuuno bolji.

  • snoopylove4ever 07.06.2014.

    Zlurada, jbt još uvijek se ježim tog našeg prijevoda....o.O

Komentiraj...
Vidi sve komentare