To je to što me zanima!

A. Ćurić: Mogli smo proći još gore, izbjegao sam katastrofu

Nakon prometne nesreće koju je, navodno, skrivio vozač potpredsjednika RS, Ramiza Salkića, Amel Ćurić javlja da je dobro, ali mora nositi Šancov ovratnik
Vidi originalni članak

U BMW kojim je upravljao Amel Ćurić (35) udario je automobil u kojem se nalazio potpredsjednik Republike Srpske, Ramiz Salkić. S Amelom u autu bile su njegova djevojka Jelena Čabarkapa i njena sestra.

Jelenina sestra lakše je ozlijeđena i također mora nositi Šancov ovratnik. Iako Amel nije htio odati detalje nesreće, na svom je Facebooku objavio fotografiju iz bolnice te svima poručio da je dobro. 

- Istina je da sam imao udes, da sam dobro, samo ovaj okovratnik moram nositi još neko vrijeme, ali će sve biti ok. Mogli smo proći puno gore, imali smo sreće, uspio sam izbjeći veću katastrofu. Hvala Uzvišenom da je sve dobro završilo. Sve što mogu reći vezano za prometnu nesreću je to da sam vozio po propisima, po ograničenju, i bio sam u svojoj traci - napisao je Amel te dodao: 

- Šaljem vam svima veliki pozdrav i hvala vam puno što brinete. Pjesma i spot su trebali izaći početkom 8. mjeseca, ali smo morali sve to odgoditi za neki kraći vremenski period. Za par dana ponovo pjevamo zajedno.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • kung fu panda 30.07.2015.

    dobro da nije neko veće zlo

  • bembara 30.07.2015.

    Ma šta pričate boga ti živa ,Amel se shebo !?

  • bijesna baba 30.07.2015.

    a koje je marke potpredshednikov automobil ono cisto me zanima

Komentiraj...
Vidi sve komentare