To je to što me zanima!

A gdje su ti gaćice? Lauren se kroz prozirni outfit vidjela guza

Bujna starleta s prijateljima je tulumarila u striptiz klubu. Bila je jako uzbuđena jer joj je to bio prvi put. Za izlazak je odlučila ne odjenuti rublje. Možda je ipak trebala
Vidi originalni članak

Oduševljena sam outfitom koji sam imala na sebi za svoj prvi izlazak u striptiz klub. Jedva čekam da ponovno odjenem taj kombinezon, u njemu sam si jako seksi, napisala je Lauren Goodger (27) uz fotografije koje je objavila na Instagramu

Britanska starleta koja se proslavila sudjelovanjem u realityju 'The Only Way Is Essex' zabavljala se s prijateljima u striptiz klubu. Kako ne bi previše 'odskakala' od ljepotica u klubu, i Lauren je odjenula seksi outfit. Bujna brineta uvukla se, naime, u pripijeni crni kombinezon od lycre koji joj je ocrtavao obline, a i više od toga. 

Kombinezon je, naime, proziran, a Lauren ispod njega nije odjenula rublje. Veliki prorez otkrio je grudi, a kad je izašla iz kluba i ulazila u taksi fotografirali su je straga pa je očito da nije odjenula gaćice. 

- Jedva čekam da se vratim u ovaj klub. Ples u krilu me oduševio, napisala je Lauren na Instagramu. To što je pokazala sve očito je ne smeta pretjerano.

Idi na 24sata

Komentari 111

  • SAINT 22.04.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • imam svoj komentar 01.04.2014.

    ,..uf! koliki joj je roštilj???,..:):):))

  • duran nenad 31.03.2014.

    a da je imala gacice naslov bi bio-pokazala gacice- vazna stvar

Komentiraj...
Vidi sve komentare