To je to što me zanima!

A. Kodžoman pored hotelskog bazena pokazala duge noge

Nakon što je večer ranije poslušala najveće hitove Petra Graše koji je pjevao u atraktivnom okruženju hotela, Antea Kodžoman hvatala je boju pored bazena
Vidi originalni članak

Petar Grašo započeo je niz koncerata koji se ovog ljeta spremaju u organizaciji hotela Radisson u Splitu. 

Početak koncerta popraćen je zalaskom sunca u kojem su uživali svi posjetitelji Grašinog nastupa. Pjevač je goste oduševio izvedbama svojih najvećih hitova. Puna dva sata pjevao je stranim i domaćim gostima među kojima su bile i Snježana Mehun, Antea Kodžoman i mnogi drugi. 

Ovaj koncert uvod je u after beach partyje 'Moving 2 Beach' koji kreću od 11. srpnja u organizaciji DJ-ja Whoo Kida koji je suradnik 50 centa i Snoop Doga. Ovakav tip partyja organizira se u Miamiju i Las Vegasu. 

Antea je pristala i snimiti najavu za ovaj party iako zbog posla u nogometnom klubu Lokomotiva rijetko prihvaća modne angažmane. 

Idi na 24sata

Komentari 71

  • micham 02.07.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 3 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • brunhi92 01.07.2015.

    a di im je studenac sta ih je izvea u tropica?

  • WOMANIZER 01.07.2015.

    ma dajte molim vas, cura je baš ružna u licu i izgleda prosječno. nije uopće ni zanimljiva. ne znam kakva je ona manekenka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare