To je to što me zanima!

A. McQueen prijateljima je ostavio oproštajno pismo

NESRETNA LJUBAV: Dizajner je bio depresivan jer ga je ostavio dečko, a onda mu je preminula majka. Prijateljima je ostavio oproštajno pismo
Vidi originalni članak

Alexandar McQueen (40) ostavio je nekoliko oproštajnih poruka koje je policija pronašla kraj njegovog tijela. Dizajner se objesio u srijedu navečer u svom londonskom domu, samo tjedan dana nakon smrti majke Joyce. Obitelj će ga pokopati kraj majke, jer su, kaže brat Michael, bili jako povezani.
- Tužni smo. Svi su preuzrujani da bi bilo što rekli -  rekao je Michael (49). Dizajner je posljednje vrijeme bio depresivan jer ga je ostavio dečko.
- On je običan gad koji je otišao živjeti u Australiju - kazao je McQueen u intervjuu britanskom časopisu. Alexandera je otkrila stilistica Isabella Blow. Bili su najbolji prijatelji, a njeno samoubojstvo prije dvije godine zbog raka jajnika McQueena je uništilo. Nedavno je promijenio oporuku, ali nije poznato kome je sve ostavio. Počast tragično preminulom dizajneru u Londonu su odale mnoge poznate osobe poput Karla Lagerfelda, Victorie Beckham, Boy Georgea, Kelly Osbourne i mnogih drugih. Boy George (48) kroz suze je rekao kako je odlazak dizajnera velika tragedija i gubitak. On je pjevaču bio jedan od omiljenih dizajnera te će mu, kako kaže,  jako nedostajati.
- Modna industrija je izgubila velikana kakav se rijetko rađa. Ikonu svih vremena. Sve što je dotakao bi pretvorio u zlato i svima će nam nedostajati. Moje srce je uz njegovu obitelj i prijatelje u ovim jako teškim i jako tužnim vremenima - rekala je Victoria Beckham (35). Za McQueenom je zaplakala i pop zvijezda Sheryl Cole (26). Rekla je kako je njezino srce uz Alexandera i njegovu obitelj u ovo nevjerojatno tužno vrijeme. Moda je, prema Cole, izgubila jednu od najmaštovitijih i najzanimljivijih modnih osobnosti.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • predsjednik03 13.02.2010.

    vidi na kraju pederčinu pederčina BOY GEORGE - to je king of geys! u komoru sve treba

  • predsjednik03 13.02.2010.

    sami pederi - ostavio ga dečko pa se ubio.... nek ide u 3pm

  • modri 13.02.2010.

    dobro neka,ja cu plakat za nasim modnim mackom

Komentiraj...
Vidi sve komentare