To je to što me zanima!

A. Šušnjara si je super: 'Danas moraš biti dečko sa silikonima'

Pjevačica smatra da je idealno žensko tijelo 'dečko sa silikonima', no ona je sa svojim sasvim zadovoljna. Promovirajući svoj singl 'Maskara', progovorila je o svemu
Vidi originalni članak

- Tonči je odmah rekao da će se pjesma zvati 'Maskara', iako znam da će ju mnogi zvati Radio Mileva ili Ima da te nema' -rekla je Andrea Šušnjara, pjevačica grupe Magazin na promociji nove pjesme. 

Poznata plavuša u Glazbenom showu Dalibora Petka na Narodnom radiju rekla je da boju kose neće mijenjati. 

- Probala sam eksperimentirati, pa sam obojila kosu u svoju prirodnu smeđu. Huljić me nazvao i rekao imaš za tri dana nastup na televiziji i budi plava - izjavila je Andrea, koja je ovih dana u potrazi za kostimom u kojem će nastupati na splitskom nastupu za Halloween. 

- Nisam opterećena svojom kilažom. Zapravo i da i ne. Mislim da nisam debela, ali u ovom svijetu moraš biti mali mršavi dječak sa silikonima. Ja sam sebi super' - poručila je Šušnjara, koja o majčinstvu i udaji još ne razmišlja, a kad ju je voditelj Petko pitao o zarukama, pozvala je svog dečka Domagoja da nešto poduzme po tom pitanju. 

Osvrnula se i na svoje početke. - Prošlo je pet godina od Sijamskih blizanaca i nevjerojatno je kako publika još uvijek dobro reagira na tu pjesmu - rekla je pjevačica.

Otkrila je da uvijek prije spavanja pogleda u mobitel, da na koncertima ima puno udvarača te da joj je najgore kad ljudi za nju misle da je umišljena. 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • maracmarac 30.10.2015.

    najzgodnija pjevacica u hr..predobra

  • Baba Vanga78 30.10.2015.

    drugo je što vi tražite viteza na bijelom konju...očito niste bile na nastavi to je baka-uzmi solidnog i to ti je dobitak mala,tko vas pali...

  • mjato 30.10.2015.

    pa jel zadovoljna svojim tilom ili ne? ne izbija iz nje neka velika inteligencija

Komentiraj...
Vidi sve komentare