To je to što me zanima!

A tek joj je 19 godina: Miley je objavila zaruke s Liamom...

Miley je Liama Hemswortha nazvala svojim prvim ozbiljnim dečkom. Upoznali su se tijekom snimanja filma 'The Last Song' 2009. godine. Par je dva puta prekidao
Vidi originalni članak

Presretna sam što sam se zaručila i veselim se životu s Liamom, izjavila je Miley za časopis People.

Liam Hemsworth (22) 31. svibnja zaprosio je Miley Cyrus (19) s prekrasnim 3.5 karatnim dijamantnim prstenom. 

Na dan zaruka pjevačica je na Twitteru napisala 'raj je mjesto na zemlji'.

- Danas te volim više nego jučer, danas te volim manje nego što ću te voljeti sutra. Život je prekrasan -  dodala je uskoro Miley na ovoj popularnoj društvenoj mreži. 

Poslije kratkih veza s Nickom Jonasom i modelom Justinom Gastonom, Miley je Liama nazvala svojim prvim ozbiljnim dečkom. Upoznali su se tijekom snimanja filma 'The Last Song' 2009. godine. Kad je njihova veza otkrivena, Liam je priznao da su pokušavali biti profesionalni na snimanju, ali da im to nije uspjelo pa su priznali jedno drugom da su se zaljubili. 

- Što se dogodilo, dogodilo se. Otad smo zajedno - izjavio je jednom Liam. Par je svoju vezu prekidao u kolovozu 2010. godine da bi se pomirili mjesec dana kasnije. Probleme u vezi imali su i prošle godine u studenom. Čini se da su ih uspješno prevladali. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • ivadz 08.06.2012.

    lijep par. neka im je sa srećom

  • SekaAllTimeLow 07.06.2012.

    mislim da su još ipak premladi za svatove.. pogotovo u holivudu, zna se kolko njihovi brakovi najčešće traju :/ ali sretno im bilo, svako to zaslužuje.

  • Ovca009 07.06.2012.

    Super, nisam gledao taj film, a mislim i da taj film necu ni gledati

Komentiraj...
Vidi sve komentare