To je to što me zanima!

A. Vuica: S dignutim penisima ne hodajte oko mog kreveta...

Pjevačica je bez dlake na jeziku rekla što misli o svojim sustanarima koji zajedno s njom sudjeluju u srpskom reality showu 'Parovi'. Svemu je, naravno, kriv alkohol
Vidi originalni članak

Zbog čašice vina previše u reality showu 'Parovi', Alka Vuica opet je dospjela u centar pažnje srpskih medija. Ovoga puta riječ je o njezinoj izjavi na šanku u vili u kojoj borave sudionici showa.

- Moram vam reći, ne sviđa mi se da s dignutim penisima hodate oko mog kreveta. To nije u redu - rekla je Alka Vuica svojim sustanarima Nikoli Paunoviću i Strahinji Mladenoviću. Time je dala naslutiti ono što mnogi šuškaju i u vili, da su Nikola Paunović i Strahinja Mladenović istospolni par.

- Nisu bili podignuti - kroz smijeh je rekao Nikola Paunović, a Alka je i dalje nastavila po svom.

- Jesu, vidjela sam, prepala sam se, a onda sam se uzbudila. Znate koliko ja imam godina - rekla je pjevačica. Njihovom razgovoru tu nije bio kraj.

- U pravu si, pazit ćemo što radimo. Uostalom, brzo smo otišli u zahod i to završili - rekao je Strahinja.

- Znam, baš tako izgledate. Ped... mali - nasmijala se Alka.

Inače, Nikola Paunović u showu je više patio zbog rasprava sa Strahinjom, nego sa svojom djevojkom Sonjom, a Strahinja je, kad mu je bilo teško, plakao na Nikolinom ramenu. Njihove česte svađe, ali i pomirenja, potaknuli su gomilu komentara kod stanara.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • Unesite tekst 13.03.2012.

    Hahahahahaha

  • BORISARAMBAI 12.03.2012.

    Alka se prepala ku.ca?? Moš mislit

  • galaxy_1 12.03.2012.

    vec mi je zlo od Alke i njenih komentara...uzas....

Komentiraj...
Vidi sve komentare