Evo što vas očekuje u najdražim serijama i sapunicama: Jasenka sumnja da Vice želi uzeti hotel | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 1

Evo što vas očekuje u najdražim serijama i sapunicama: Jasenka sumnja da Vice želi uzeti hotel

Evo što vas očekuje u najdražim serijama i sapunicama: Jasenka sumnja da Vice želi uzeti hotel

Doznajte što vas sve očekuje ovog tjedna u omiljenim serijama i sapunicama na domaćim programima, 'Kumovi', 'La Promesa', 'Vrijeme ljubavi', Hitna: Chicago', 'Skriveno u raju', 'Vatreni dečki'...

VIDEO

Donosimo vam tjedni pregled sadržaja sapunica (od ponedjeljka, 27. svibnja do petka, 31. svibnja) i otkrivamo sve što možete očekivati u novim epizodama omiljenog televizijskog žanra na programima HRT-a, RTL-a i Nove TV.

Kumovi 

Nova TV, 20:20 

PONEDJELJAK Anđela odlučuje ozbiljno dignuti cijenu svoje parcele koja treba Macanima za hotel. Vinko poludi, na rubu je eskalacija rata između Akrapa i Macana. Martin otkriva Vici kako zna za njegove dugove. Nudi mu pomoć - ako Vice pomogne Zaglavama da ponovno postanu općina, Martin će pomoći njemu da se riješi dugova.

UTORAK Aljoša i Janko razmišljaju o kreditu da plate Anđeli, a Vinko je protiv. Investitor im postavi uvjet - moraju riješiti uporabnu dozvolu za dva dana, inače slijede penali. Jasenka posumnja da Vice njoj iza leđa želi sam preuzeti hotel, ali on je uvjerava da joj je lojalan.

SRIJEDA Matija otkrije Stanislavu da su Tomi i Lara otišli na par dana na Maltu, a on joj prizna da bi za sina htio nekog poput Matije. Ivka podijeli s Macanima vijest o Akrapovoj krađi Stipanova novca i kreće hajka na Akrape. Marko dolazi tražiti Milicu kod kuće, ali tamo zatekne Spomenku.

ČETVRTAK Ivka se sprema u Sinj podići novac dide Akrapa, ali ni ne sluti koje je sve komplikacije očekuju. Anđela i dalje ne odustaje od cijene za parcelu. Luce shvaća da se mora maknuti od Zaglava i zove Marinu te prihvaća posao.

La Promesa 

HRT 1, 13:20

PONEDJELJAK Antonio de Carvajal y Cifuentes napokon stiže na La Promesu, gdje ga srdačno dočekaju. Markiz, markiza, Ferdinand i Margarita stalno su uz njega, iako vojvodin sin pokušava ostati sam s Martinom.

UTORAK Jana zahvaljuje Manuelu što je odletio u Puebla de Teru kako bi donio lijek koji će Píji spasiti život. Ona i Abel joj ga daju, ali još ne mogu znati hoće li joj pomoći.

SRIJEDA Teresa otkriva posluzi da bi Píjino dijete moglo biti u samostanu Villalquino. Cijela se posluga angažira da ga spasi i Rómulo se ponudi da se ode raspitati.

ČETVRTAK Jana i Abel odluče otići u samostan Villalquino kako bi istražili gdje se nalazi Píjino dijete. Mauro i dalje sumnja da je Feliciano imao veze s djetetovim nestankom.

PETAK Jana i Abel odlaze iz samostana praznih ruku i ne znaju je li dijete ondje. Očaj ostavlja traga na njima i posluzi, ali Jana još ima asa u rukavu.

Vrijeme ljubavi 

HRT1, 12:25

PONEDJELJAK Celeste slavi zaruke Vicentea i Marije Vitórije. Reinaldo se povjerava sestri Emíliji. Pepito vodi nove zaposlenike u Alzirinu kuću. Nicota se pridruži ženskom okupljanju u Kulturnoj udruzi.

UTORAK Savjetnik moli Celeste još jednu priliku. Teodoro vidi Vicentea i Carolinu kako razgovaraju te nazove novinara i laže o Vicenteu. Lucinda se naljuti kad Inácio odluči napustiti kuću.

SRIJEDA Nicota pokušava smiriti Mariju Vitóriju. Giuseppe zamoli Helenu da ga pusti kući. Pepito se boji da će imati gubitak u prodaji džemova. Vicente odluči pozvati Carolinu na večeru s Marijom Vitórijom.

ČETVRTAK Inácio kaže Lucindi da će otići u Portugal. Savjetnik govori Bernardu da će kuću u Petrópolisu dati Vicenteu i Mariji Vitóriji. Zaposlenici odlučuju nastaviti štrajk, Pepito i Celina zabrinuti su zbog tog štrajka.

PETAK Lucinda prijeti Gregóriju. Celina i Olímpia predstave recital. Celeste dobije cvijeće od savjetnika. Lucinda moli Inácija da se ne vrati u Portugal.

Hitna: Chicago 

RTL 2, 19:10

PONEDJELJAK Dr. Halstead liječi Maggienu sestru koja je imala prometnu nesreću kad je privremeno izgubila vid. Dr. Halstead otkriva da je Denise transrodna te da ima bolest koja joj ugrožava život. U međuvremenu, dr. Manning i student Jeff Clarke liječe pacijenticu koja ne govori engleski, a dr. Reese i dr. Charles susreću se s neobičnim slučajem trudnoće.

UTORAK Dr. Choi liječi starijeg pacijenta koji bi morao na operaciju, no njegov sin tome se protivi jer ima očeve upute kako postupiti u nastaloj situaciji.

SRIJEDA Dr. Manning liječi osmogodišnjakinju koja je iznenada izgubila sluh, dok dr. Choi liječi stariju pacijenticu koja se nije pridržavala liječničkih uputa.

ČETVRTAK Dr. Reese i dalje pokušava pomoći tinejdžeru koji je dio lanca trgovine seksom te traže pomoć dr. Charlesa i detektivke Erin Lindsay. U međuvremenu, dr. Manning radi s mladim pacijentom oboljelim od raka, čije se stanje pogoršalo, dok dr. Halstead brine o pacijentu, koji ima problem s abdomenom.

PETAK Napetosti rastu između Sharon, dr. Choia i dr. Manninga dok liječe Sharoninu staru ljubav od smrtonosne bolesti. Dr. Reese nastavlja pomagati Dannyju, dok dr. Charles nastoji zaustaviti operaciju za koju dr. Rhodes misli da je neophodna.

Skriveno u raju 

RTL, 20:15

PONEDJELJAK Julija priznaje Edvardu da je uzela milijunski kredit. Pečnik se brine da Edvard ne može riješiti ovo financijsko zaduženje. Mark ne može priznati Lari da ide na psihoterapiju pa se opet povlači u sebe.

UTORAK Skrivenih namjera, Meri i Ines posjećuju Janu u njezinu domu. Ela i David dive se Julijinoj preobrazbi. Frenk govori Renatu o sumnjama koje ima Ines, a on mu se povjerava i govori stvari o Ines kojih je Frank svjestan. Mark se odluči boriti za Laru.

SRIJEDA Za vrijeme posjeta Jani, Meri i Ines uvjerene su da su pronašle dokaz Renatova preljuba. Julije se odluči za novi pristup prema Pečniku. Frenk obećava pomoći Renatu. Lara se vraća u kamp, ali ne u Dinovo naručje.

ČETVRTAK Edvard se dvoumi koji put odabrati kako bi spasio kliniku, dok Julija radi pritisak na njega preko Marka. Meri i Ines uhvate Renata kako radi nešto što ne miriše na dobro. Dino pokušava vratiti Laru, koja je užasnuta Hrvojevim rješenjem za odstranjivanje korova u kampu.

PETAK Hrvoje dozna da je provaljeno na recepciju. Ines ne vjeruje Renatu kada kaže da mora ići na poslovni put. Edvard zabranjuje Juliji dolazak u kamp. Dino spašava Laru od bijesnog Hrvoja, a ona se dosjeti kako se riješiti korova na ekološki prihvatljiv način.

Vatreni dečki 

Doma TV, 22:30

PONEDJELJAK Tommy traži osvetu, a Sean dovodi u pitanje svoju vjeru. Šef mora donijeti odluku o svojoj ženi, dok odnos Loua i Candy doživljava prekretnicu. Posada reagira na opasan požar u visokoj zgradi.

UTORAK Iako još oplakuju poginulog sina, Tommy i Janet i dalje se rastaju. Tommy nastoji ostati trijezan premda je opterećen novim odgovornostima koje uključuju skrb o ocu.

SRIJEDA Nastojeći oživjeti Tommyjev ljubavni život (i moral), ekipa planira noćni provod u popularnom “Lotusu”. Franca u klubu zavodi starija žena Alicia.

ČETVRTAK U vatrogasnom domu vlada nervoza. Lou je i dalje u silaznoj putanji dok izbjegava odlaske kući. Sve je razdražljiviji i okreće se alkoholu kao rješenju svih problema.

PETAK Sean priznaje Tommyju svoju vezu s Maggie i Tommy ga upozorava da je njegova sestra problematična. Šef Reilly zapošljava se u baru, što mu je teško i zamorno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

Evo tko je voditeljica po kojoj je oplela Knoll: Vodila je emisiju Uefe, a prati je pola mil. ljudi
LAURA WONTTORA

Evo tko je voditeljica po kojoj je oplela Knoll: Vodila je emisiju Uefe, a prati je pola mil. ljudi

Kći je voditelja Jörga Wontorre. Što se tiče njezinog ljubavnog statusa, rastavljena je. Od 2016. do 2022. bila je u braku s nogometašem Simonom Zollerom, a o okršaju s Knoll još se nije oglasila

'Zvezda Granda' iz Hercegovine za 24sata: 'Bili su skeptični što idem u show, ali sam ponosna!'
ANTONIJA ČERKEZ

'Zvezda Granda' iz Hercegovine za 24sata: 'Bili su skeptični što idem u show, ali sam ponosna!'

Plus+ Nakon finala, sve popularnija Antonija Čerkez održala je humanitarni koncert u rodnom Širokom Brijegu. Za 24sata pričala je o natjecanju, studentskim danima, podršci i suradnji s kompozitorom Aleksandre Prijović
Ovo su luksuzne vile 'vatrenih': Modrićevu oštetilo nevrijeme, a Dalić ima 4 stana diljem države
KRALJEVI NEKRETNINA

Ovo su luksuzne vile 'vatrenih': Modrićevu oštetilo nevrijeme, a Dalić ima 4 stana diljem države

Proslavljeni nogometaš i kapetan 'vatrenih', Luka Modrić, ima vile i stanove i u Hrvatskoj kao i u Španjolskoj, a mnogi naši reprezentativci obožavaju zagrebački kompleks Park kneževa