To je to što me zanima!

Abnormalno: 'Slagalica strave' dobiti će svoj osmi nastavak

U malenoj zatvorenoj sobi ste, u koju utječe voda. Zavezani ste za stolicu, a pred vama je monitor. Voda u sobi raste. Jedini spas - režite nogu ili gledajte osmi dio 'Slagalice strave'
Vidi originalni članak

Osmi dio nevjerojatno popularnog horor serijala, 'Slagalica strave', dobio je zeleno svjetlo za produkciju i snimanje. 'Saw: Legacy', kako je trenutačno nazvan film, ima od nedavno i scenariste, Josha Stolberga i Petea Goldfingera.

Premda o priči još nije ništa izrečeno, originalni redatelj legendarnog filma, James Wan, i njegov scenarist namjeravaju se vratiti u serijal. Nažalost, ne vraćaju se kao redatelj i scenarist, već će popuniti uloge izvršnih producenata.

Wan, koji je nakon zvjezdanog uspjeha 'Slagalice strave' otišao u automobilske vode sa serijalom 'Brzi i žestoki', bi ipak mogao značajno utjecati na kvalitetu filma. Kao što su mnogi obožavatelji rekli, premda je posljednji, 3D nastavak bio u redu, ipak mu je nešto nedostajalo, neka doza svježine.

Čim drugi detalji budu pušteni u javnost, vi ćete ih saznati, a mi ćemo u međuvremenu trljati ruke od zadovoljstva što su stvarno dobri scenaristi, i odlični producenti, opet za volanom ovog serijala.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • El Tractor 14.02.2016.

    Totalno nepotrebno, ali zarada je u pitanju...

  • tiha voda_492 11.02.2016.

    jedva cekam

  • TomCruise 11.02.2016.

    yaaay jedva docekao

Komentiraj...
Vidi sve komentare