To je to što me zanima!

Adam broji zadnje sate do dolaska bebe: 'Gogi je sad jako teško, jedva čeka da rodi'

Gordana Marelli iza sebe ima jedan brak i sina (16) s kojim se odlično slaže, a sad s Adamom Kromerom odbrojava zadnje sati do dolaska bebe na svijet
Vidi originalni članak

Adam Kromer (33) i Gordana Marelli (38) iz reality showa 'Brak na prvu' odbrojavaju sate do dolaska dječaka na svijet. Adam je na društvenim mrežama odgovarao na pitanja obožavatelja koje je najviše zanimalo kada će se roditi beba te kako je Gordana. 

Goga i Adam dovršili uređenje stana: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

33-godišnjak objavio je fotografiju s ultrazvuka te napisao kako doslovno broje zadnje sate.

- Jadna Goga jedva čeka da rodi. Sad joj je već jako teško - napisao je Kromer te dodao kako će do proljeća sigurno biti u Zagrebu, a kasnije će vidjeti hoće li otići u Slavoniju. 

Par je na društvenim mrežama objavljivao fotografije tijekom cijele trudnoće. 

Gordana iza sebe ima jedan brak i sina (16) s kojim se odlično slaže, iako on nije bio pobornik showa 'Brak na prvu'. 

OBJASNIO I KAKO... Beba samo što nije, a Adam sve mršaviji: Rekordno izgubio 6 kg

- Svi znamo kako je imati 16-godišnjaka i prolaziti kroz pubertet. S roditeljske strane potrebno je puno strpljenja, razumijevanja i živaca. Sin nije bio oduševljen mojom prijavom, ali je na kraju prihvatio moju odluku. Show nije gledao jer na televiziji prati isključivo sportske sadržaje - rekla nam je Gordana.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • boooo 23.08.2020.

    jooooooj....... i onda kažu kak' su trudnice prekrasne.... čemu ove slike golog droba u ovim gabaritima po novinama... zar više nitko nemre biti prekrasan samo za oči svojeg oploditelja? očekujem i slike izlaska klinca

  • 09051959v 23.08.2020.

    Neki dan ona Pamela, danas ova, pa šta je to? Žene su od pamtivijeka rađale i po čemu su ove drugačije od ostalih?

  • marixxtyy 23.08.2020.

    Boze sacuvaj..! Cijelo ljeto pisu da ce roditi svaki tren!! Od proslog clanka je proslo 2 tjedna i tada je odbrojavala do poroda. Meni je termin za tjedan dana pa koga broga sto odbrojavam i sto mi nije nista lakse nego njoj!!!! Zaboli me dupe i za nju i njenu trudnocu. Bas su mi licnosti o kojima se treba pisati po portalima!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare