To je to što me zanima!

Adam i Goga iz 'Braka na prvu' dobili drugo dijete, sina Kaela

Par već ima sinčića Noela stigao im je u kolovozu 2020. godine. Sretna obitelj sada živi u Zadru gdje se Adam vratio svojem starom poslu, a na Instagramu je podijelio sretnu vijest
Vidi originalni članak

Iz prve sezone showa 'Brak na prvu' izrodila se jedna prava ljubav. Eksperti tada nisu spojili Gordanu Marelli (38) i Adama Kromera (34), no oni su se zaljubili tijekom snimanja, vjenčali i preselili u Zadar. Sada su objavili i presretnu vijest.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, na svijet je stigao i njihov drugi sinčić, a otkrili su i njegovo ime - Kael. Adam je na svome Instagram profilu tako objavio sliku svog drugog sina, Kaela, iz bolnice.

ANDREA I MISLAV Omiljeni par iz 'Braka na prvu': 'Promijenili smo tri stana i jednu državu, ali prstenje ne'

- Naš se svemir proširio sa još jednom članom obitelji. Mali Kael je došao na svijet - podijelio je na društvenim mrežama ponosan otac.

U komentarima su se, već u prvim minutama nakon objave fotografije, nizale brojne čestitke i lijepe želje sretnim roditeljima.

Prvi sinčić Noel stigao im je u kolovozu 2020. godine. Sretna obitelj sada živi u Zadru gdje se Adam vratio svojem starom poslu - vinogradarstvu.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • reala1 01.03.2022.

    Kael- mix Kain + Abel lol

  • korona do i poslije sezone 28.02.2022.

    veliki frajer a spa na polovnjacu

  • seagul 28.02.2022.

    Kajle dodi ovamo

Komentiraj...
Vidi sve komentare