To je to što me zanima!

Adam Končić otvorio svoj kazališni festival u Krapini

Goran Navojec i Vedran Mlikota su podržali Končića; Nikita je glumila u predstavi, a kolegice u garderobi čuvale su njezina sina Antonija
Vidi originalni članak

Adam Končić se ugledao na kolege Ivu Gregurevića, Vedrana Mlikotu i Gorana Navojca, koji su u svojim zavičajima - Orašju, Zagvozdu i Bjelovaru - pokrenuli glumačke festivale. Osnovao je Glumački festival u Krapini. Festival je otvoren gostovanjem Adamova matičnoga kazališta Komedija, mjuziklom “Ruža na asfaltu”, u kojem je i sam zaigrao.
- Ja sam jedini pristojan. Svoj sam festival nazvao BOK (Bjelovarski odjeci kazališta), a imena vaših festivala sram me i izgovoriti - zadirkivao je Goran Navojec prijatelje aludirajući na kratice Mlikotina festivala Glumci u Zagvozdu (GUZ) i Končićeva GFUK-a. Posljednjih godina Navojec je u ožujku otvarao festival u Bjelovaru, ove godine će početi u svibnju.
- Prezauzet sam snimanjem serije 'Odmori se, zaslužio si’ i showom 'Zvijezde pjevaju’, u kojem nastupam - objasnio je Navojec. Otvorenje GFUK-a proslavljeno je uz brojne zagorske specijalitete, gemište i kajkavske popevke do sitnih sati.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • malena_08 10.04.2008.

    Adame, svaka ti čast, svakim ti se danom sve više divim! I na slici si presladak =)

Komentiraj...
Vidi sve komentare