To je to što me zanima!

Adam Levine i Behati Prinsloo čekaju treće dijete, kupili su i vilu za peteročlanu obitelj

Par se vjenčao 2014. te je pokušao držati svoje dvije male kćeri podalje od svjetla reflektora, a Behati je jednom prilikom izjavila da bi htjela imati čak petero djece
Vidi originalni članak

Pjevač grupe 'Maroon 5' Adam Levine (43) i Viktorijina anđelica Behati Prinsloo (34) očekuju treće dijete, piše magazin People.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prinsloo je pokazala svoju trbuščić dok je bila na odmoru na Havajima sa suprugom i kćerima. Manekenka je pokušala ostati neprimijećena u smeđem šeširu, bijelim sunčanim naočalama i tamnoplavom bikiniju, a kasnije je plava haljina otkrila trbuh.

Levin i Prinsloo već su roditelji djevojčica Dusty Rose (5) i Gio Grace (4). Par se vjenčao 2014. te je pokušao držati svoje dvije male kćeri podalje od svjetla reflektora, osim povremenog pojavljivanja na njihovim Instagramima.

Godine 2019. Prinsloo je progovorila o majčinstvu, a od tada je otvoreno počela pričati o svojoj želji da proširi obitelj s pjevačem.

- Uvijek smo znali da želimo još jedno. Pa mislim da sam ja u te dvije godine, kada sam imala dvije bebe mlađe od 2 godine, rekla: 'Nemoj ni pomišljati na to!' Ali također želim petero djece, ali nemoj ni pomišljati o tome - rekla je za Entertainment Tonight u studenom, dodavši: 'Nikad ne reci nikad!'

Čini se da par već pravi mjesta za prinovu u svojoj obitelji. Još u travnju kupili su vilu u Kaliforniji vrijednu oko 400 milijuna kuna s više nego dovoljno prostora za, uskoro, peteročlanu obitelj.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare