To je to što me zanima!

Adam s Gogom provodi vikend kod sestre, ona im kuha ručak

Stručnjaci ih u sociološkom eksperimentu 'Brak na prvu' nisu prvotno spojili, no Gordana i Adam shvatili su kako su jedno za drugo. Njegova obitelj Gogu je dobro prihvatila, a naročito njegova sestra
Vidi originalni članak

Novopečeni par koji se upoznao u showu 'Brak na prvu', Gordana Marelli (38) i Adam Kromer (33), ne skrivaju koliko su uzbuđeni i sretni jer im stiže prinova. Uživaju u slatkom iščekivanju, a njihovoj prinovi veseli se i Adamova sestra Lili, koja je Gordanu prihvatila kao dio obitelji.

POGLEDAJTE VIDEO: Priča o Adamu i Gogi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ovaj vikend svi zajedno provode vrijeme. Igraju se s djecom, šetaju psa, a Lili im je kuhala grah, čime ju je Goga pohvalila na Instagramu.

- Vrijeme za obitelj - piše u opisu jedne od fotografija koje je Marelli objavila na društvenim mrežama. Svi djeluju prisno i sretno. 

U showu 'Brak na prvu' stručnjaci su Adama prvotno spojili s Nikolinom Tutić (31), koju Lili nikako nije prihvatila. Za nju je rekla kako nema realne poglede na život i kako definitivno nije žena za Adama. Čak i kada je došao trenutak konačne odluke, Adamu je savjetovala neka ne nastavi vezu s njom. S druge strane, Gordanu je Adamova obitelj dobro prihvatila, a naročito Lili. 

- Gordana, ti si sada obitelj. Prekrasna si osoba i volim te kao sestru. Ignorirajte negativne stvari i ne zaboravite da imate podršku svih nas. Ovo će ionako proći, a najbolje tek dolazi. Ima da napravimo svatove za pamćenje - komentirala je Lili na Gordaninom profilu društvene mreže.

Par je za trudnoću saznao uoči blagdana. Prvotno su se šokirali, ali onda su zaključili da je to upravo ono što žele u životu. Goga i Adam počeli su se družiti u showu, išli su u teretanu i na kave... Naposljetku su osjetili simpatije jedno prema drugome. 

POGLEDAJTE 24 PITANJA SA STRUČNJAKOM IZ SHOWA BORISOM BLAŽINIĆEM: 

- Ono prvo što sam uočila kod Adama bila je dobrota. Mene treba nekad spustiti jer sam dosta impulzivna, a ona je baš kvalitetna osoba. Slažemo se, volimo putovanja, boraviti u prirodi... - rekla je Goga, a Adam je istaknuo da je on kod nje uočio toplinu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 78

  • kliko 11.05.2020.

    A tko brine o 15-godisnjem sinu doticne?

  • 11.05.2020.

    Goga na domaćem terenu a ne neke teretane i sl.

  • ZeljkaZiki 11.05.2020.

    Pisat ce se jos o njima. Dama se ionako zeli udati vise puta 😂😂😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare