To je to što me zanima!

Adele nakon kraha braka: 'Novi dečko mora biti Amerikanac...'

Adele je prijateljima rekla da se ne želi 'valjati' u rastavi sa Simonom, već da želi ponovno početi izlaziti i to s Amerikancem. Zamolila je prijatelje da paze na njezine potencijalne nove romanse...
Vidi originalni članak

Britanska pjevačica Adele (30) želi za novog partnera, kako kaže, Amerikanca. Nakon rastave braka s biznismenom Simonom Koneckim (45), Adele je prijateljima rekla da se ne želi 'valjati' u rastavi sa Simonom, već da želi ponovno početi izlaziti, piše The Sun. Pjevačica je izrazila zanimanje za određene muškarce, uglavnom Amerikance. 

- Ponovno je uzbuđena što razgovara s muškarcima. Ona je u velikoj mjeri u fazi udvaranja - rekao je izvor za The Sun. 

Izvor također dodaje kako je privlačna mnogim muškarcima i da prihvaća da je sa Simonom gotovo zauvijek, da nema povratka. Zamolila je prijatelje da paze na njezine potencijalne nove romanse. Ne želi žuriti ili, kako tvrdi, prebrzo ući u nešto previše ozbiljno. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Adele dosta vremena provodi u Los Angelesu dok Simon ostaje u Velikoj Britaniji. Strani mediji pišu da će pjevačica na svom četvrtom albumu, koji piše u New Yorku, najvjerojatnije govoriti o slomu trogodišnjeg braka.

Dokumenti pokazuju da je Adele u veljači prodala njihovu kuću u Velikoj Britaniji u vrijednosti od oko 25.750.000 kuna. Pjevačica još ima vilu na Beverly Hillsu koja vrijedi oko 60.000.000 kuna, kuću u Kensingtonu u centru Londona slične vrijednosti te stan u jugozapadnom Londonu u vrijednosti oko 13.000.000 kuna. 

Prošlog mjeseca Adele je viđena na zabavi s prijateljicom glumicom Jennifer Lawrence (28) u njujorškom klubu. 

Podsjetimo, pjevačicu je 2011. sa suprugom Simonom upoznao Ed Sheeran (28), a par je prvi put uočen zajedno u siječnju 2012. U vezi su bili sedam godina i tri u braku. Vjenčali su se u tajnosti 2016., dobili sina Angela 2012., a u priopćenju su naveli da će ga i dalje odgajati u ljubavi i miru. 

Britanska pjevačica je u intervjuu za 'Vanity Fair' rekla da se nakon rođenja sina borila s postporođajnom depresijom i da je kao mlada djevojka zbog svoje 'vrlo mračne strane' išla i na psihoterapiju. 

ZARADILA 1,2 MILIJARDU KN Najbogatija Britanka: Adele je po treći put na vrhu ljestvice

Adele je među najprodavanijim glazbenicima na svijetu. Pjevačica je izdala tri studijska albuma, dva 'extended playa' odnosno CD-a koji su prekratki da bi se zvali albumom te jedan koncertni album.

Dobitnica je deset 'Grammy' nagrada, četiri 'Brit Awards', četiri 'American Music Awards', 'Zlatnog Globusa' i 'Oscara'. Njezin drugi album pod nazivom '21' četvrti je najprodavaniji britanski album i dobio je čak šest Grammyja 2012., između kojih je i nagrada za album godine. Nedavno je najavila kako snima novi album.

SUĐENO IM JE DA BUDU SAMI: Ovi horoskopski znakovi uopće nemaju sreće u ljubavi 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • VisokPlavZgodan 22.04.2019.

    Bilo bi manje problema u braku da se ne tovi k'o nerast u proljeće

  • 22.04.2019.

    jedina pjesma koja joj valja je rollin in the deep..zasto joj decko mora bit amerikanac, a ne britanac, nije vazno tko je odakle nego kakvi je tko, jednostavno nema srece u ljubavi

  • trpaj_sirotinju 22.04.2019.

    hoće li bit nba amerikanac?vjerujem da hoće

Komentiraj...
Vidi sve komentare