To je to što me zanima!

Adele naljutila fanove ulogom u skeču punom stereotipa o Africi

Adele je navodno u vezi s tamnoputim reperom Skeptom, zbog čega su joj mnogi dodatno predbacili sudjelovanje u humorističnom videu, koji su ocijenili potpuno neprimjerenim.
Vidi originalni članak

Britanska pop zvijezda Adele (32) u popularnom američkom showu Saturday Night Live pojavila se ponovno nakon čak 12 godina, a osim što je izvela nekoliko svojih najvećih hitova, okušala se i u ulozi voditeljice, ali i glumice, pri čemu nije baš uvijek mogla suspregnuti smijeh. Odmah se na početku Adele našalila i na vlastiti račun, zaključivši kako se puno toga promijenilo otkad je posljednji put gostovala te kako je ovog puta ponijela samo svoju bolju polovicu, aludiravši na velik broj kilograma koji je u međuvremenu uspješno izgubila.

POGLEDAJTE VIDEO:

One koji su je prvi put vidjeli u 2020. iznenadila je novim izgledom, a druge pak ulogom u humorističnom skeču, koji je zaslužan za velik broj komentara na društvenim mrežama. Adele u njemu, uz Kate McKinnon i Heidi Gardner, glumi razvedenu bjelkinju te reklamira Afriku kroz seks turizam, dok iza njih prolaze tamnoputi muškarci bez majica. 

FANOVI OPTUŽILI PJEVAČICU Adele se pohvalila linijom, ali problem je nastao zbog frizure

Adele je navodno u vezi s tamnoputim reperom Skeptom (38), zbog čega su joj mnogi dodatno predbacili sudjelovanje u humorističnom videu, koji su ocijenili potpuno neprimjerenim, smatrajući kako bi trebala biti svjesnija problema s kojim se šali.

- Žene i muškarci u Nigeriji, Namibiji, Južnoafričkoj Republici i Kongu bore se za svoje živote, a svesti kontinent na seksualnu destinaciju za bijele žene je sramotno. Skeč prezentira loše stereotipe o tamnoputim muškarcima i objektivizira ih što zaista nije smiješno - poručili su brojni gledatelji showa.

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare