Obavijesti

Show

Komentari 0

Adele naljutila fanove ulogom u skeču punom stereotipa o Africi

Adele naljutila fanove ulogom u skeču punom stereotipa o Africi
1

Adele je navodno u vezi s tamnoputim reperom Skeptom, zbog čega su joj mnogi dodatno predbacili sudjelovanje u humorističnom videu, koji su ocijenili potpuno neprimjerenim.

VIDEO

Britanska pop zvijezda Adele (32) u popularnom američkom showu Saturday Night Live pojavila se ponovno nakon čak 12 godina, a osim što je izvela nekoliko svojih najvećih hitova, okušala se i u ulozi voditeljice, ali i glumice, pri čemu nije baš uvijek mogla suspregnuti smijeh. Odmah se na početku Adele našalila i na vlastiti račun, zaključivši kako se puno toga promijenilo otkad je posljednji put gostovala te kako je ovog puta ponijela samo svoju bolju polovicu, aludiravši na velik broj kilograma koji je u međuvremenu uspješno izgubila.

POGLEDAJTE VIDEO:

One koji su je prvi put vidjeli u 2020. iznenadila je novim izgledom, a druge pak ulogom u humorističnom skeču, koji je zaslužan za velik broj komentara na društvenim mrežama. Adele u njemu, uz Kate McKinnon i Heidi Gardner, glumi razvedenu bjelkinju te reklamira Afriku kroz seks turizam, dok iza njih prolaze tamnoputi muškarci bez majica. 

Adele se pohvalila linijom, ali problem je nastao zbog frizure
Adele se pohvalila linijom, ali problem je nastao zbog frizure

Adele je navodno u vezi s tamnoputim reperom Skeptom (38), zbog čega su joj mnogi dodatno predbacili sudjelovanje u humorističnom videu, koji su ocijenili potpuno neprimjerenim, smatrajući kako bi trebala biti svjesnija problema s kojim se šali.

- Žene i muškarci u Nigeriji, Namibiji, Južnoafričkoj Republici i Kongu bore se za svoje živote, a svesti kontinent na seksualnu destinaciju za bijele žene je sramotno. Skeč prezentira loše stereotipe o tamnoputim muškarcima i objektivizira ih što zaista nije smiješno - poručili su brojni gledatelji showa.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin