To je to što me zanima!

Adele neće plaćati alimentaciju, dijele skrbništvo nad sinom...

Većina podataka o njihovom razvodu je povjerljiva te se navodi kako su detalji o uzdržavanju djeteta izloženi u zasebnoj presudi koja nije otvorena za javnost
Vidi originalni članak

Razvod Adele (32) i Simona Koneckija (46) trenutačno je u završnoj fazi, a Mirror je saznao da, prema sudskim dokumentima, niti jedna strana neće plaćati alimentaciju. Iako se par razišao još 2019., već dvije godine traje njihova brakorazvodna parnica. 

POGLEDAJTE VIDEO: Adele kritizirali zbog kupaćeg kostima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Par je dobio zajedničko skrbništvo nad sinom Angelom. Većina podataka o njihovom razvodu je povjerljiva te se navodi kako su detalji o uzdržavanju djeteta izloženi u zasebnoj presudi koja nije otvorena za javnost. 

Bivši supružnici su bili prisiljeni podijelili bogatstvo od 140 milijuna funti koje su stekli tijekom braka. Iako su Adele i Simon rekli da će sami sebe zastupati u slučaju, pjevačica je ipak zatražila stručnu pomoć za određene dijelove brakorazvodne nagodbe. 

Adele i Simon bili su zajedno sedam godina i vjenčali su se u svibnju 2018., no ljubav nije potrajala. Nakon prekida, Adele je prošla kroz ogromnu fizičku transformaciju i sad izgleda neprepoznatljivo. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • nap 11.03.2021.

    zato muski uvik placaju alimentaciju jer su zene zasticene od suda , ova adele m,i nikad nije bila draga

Komentiraj...
Vidi sve komentare