To je to što me zanima!

Adele otkazala koncerte zbog posesivnog dečka? Plakala je nakon svakog njegovog poziva

Pjevačica je prekidala probe za nastup kako bi se javljala na telefonske pozive sportskog agenta. Čula bi se vika, a pozivi su nerijetko završavali njezinim suzama
Vidi originalni članak

Britanska pjevačica Adele (33) odgodila je niz nastupa u Los Angelesu zbog zaraze koronavirusa i to samo 24 sata prije prvog nastupa. Pjevačica se 'slomila' u videu koji je objavila na društvenim mrežama, a mnogi su već tada krenuli nagađati da su razlog ljubavni problem s novim dečkom, sportskim agentom Richom Paulom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- U raju je došlo do nevolja, zato ne može nastupiti -  navodi novinar Richard Johnson iz 'New York Daily Newsa', koji tvrdi da je Adele otkazala koncerte zbog problema s dečkom.

'SLOMILA' SE PRED FANOVIMA Adele morala odgoditi koncerte pa zaplakala u videu: 'Tako mi je žao, korona nas je uništila...'

Pjevačica je prekidala probe za nastup kako bi se javljala na telefonske pozive posesivnog dečka. Ti pozivi su nerijetko završavali njezinim suzama. - Stres zbog problema u vezi postavio je Adele na mjesto gdje jednostavno nije bila sigurna da ide naprijed - izvijestili su novinari Page Six-a. - Ne mogu vam dati ono što trenutačno imam i iscrpljena sam. Iznervirana sam što se sve dogodilo u posljednjem trenutku. I tako mi je žao zbog svih koji su opet putovali - rekla je pjevačica u videu. Rick je njezin prvi dečko, nakon rastave sa Simonom Koneckim s kojim ima sina Angela (9). 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • sljastrava 12.02.2022.

    Treba to sve maknuti od sebe.Ima dijete i neka živi mirno.

  • MarjanaKrstavac 31.01.2022.

    Neznam Zasto svi padaju na crnce,nemam ništa protiv njih ,cast izuzetcima ,ali u zadnje vrijeme su se bas razbahatili kao da su postali nedodirljivi ,ono mi smo naj i te Spike ,nisu prije bili takvi ,i bjelkinje puno plaču za njima , stvarno ne kužim ili je ljubav ili je ??

  • nap 30.01.2022.

    Adele nema srece u ljubavi

Komentiraj...
Vidi sve komentare