Show

Komentari 9

Adele i agent LeBrona Jamesa više se ne skrivaju: Na utakmici su se romantično držali za ruke

Adele i agent LeBrona Jamesa više se ne skrivaju: Na utakmici su se romantično držali za ruke

Izvor blizak zvijezdama rekao je da je njihova veza u zadnjih nekoliko mjeseci postala sve ozbiljnija. Kako bi uistinu testirali svoj odnos, već su upoznali djecu koju su dobili s drugim partnerima

Pjevačica Adele (33) u rujnu je prvi puta na Instagramu objavila fotografiju uz svojeg dečka Richa Paula (40) s kojim je u vezi nekoliko mjeseci.

POGLEDAJTE VIDEO:

Šuškanja o njihovoj ljubavi započela su kada su zajedno bili na finalu NBA-a u Phoenixu sredinom srpnja. Pjevačica i agent košarkaša LeBrona Jamesa navodno su u vezi još od svibnja, pišu strani mediji.

U četvrtak su ponovno uhvaćeni na spoju tijekom utakmice Los Angeles Chargersa i Kansas City Chiefsa u SoFi Stadiumu. Tijekom utakmice, kamere su ih uhvatile u romantičnim pogledima, a držali su se i za ruke dok su sjedili jedno kraj drugog.

Adelina nova ljubav i američki sportski agent osnovao je Klutch Sports Group koja predstavlja istaknute igrače poput LeBrona Jamesa, ali i neke igrače NFL-a.

Na utakmicu je došao i Jay-Z, a LeBron James se nije mogao suzdržati od šale nakon što je vidio njihove fotografije.

- Tko su Jay-Zijev i Adelin partner na utakmici? - šaljivo je napisao u Tweetu.

Pjevačica je s ovom vezom puno otvorenija nego kad je bila u braku sa Simonom Koneckijem (46). Par zajedno ima sina Angela (9), nad kojim imaju zajedničko skrbništvo.

- Adele je jako zaljubljena u Richa i njihova je veza postala sve ozbiljnija u zadnjih nekoliko mjeseci. Upoznali su djecu koju imaju s drugim partnerima, ali im nisu govorili puno o međusobnom odnosu - rekao je izvor blizak zvijezdama za E! News.

Dok Adele ima sina Angela s bivšim suprugom, strani mediji pišu da Rick ima troje djece.

POGLEDAJTE I ULETE U INBOX SPLITSKE VAMPIRICE OLJE: 

Najčitaniji članci