To je to što me zanima!

Adele se razvela: 'Nema veze, pronaći ću nekog sličnog tebi'

Adele se udala za poduzetnika Simona 2016. u tajnosti. Par je dobio sina Angela 2012., a u priopćenju su naveli da će ga i dalje odgajati u ljubavi i miru...
Vidi originalni članak

Pjevačica Adele (30) razvela od biznismena Simona Koneckog (45) s kojim je bila tri godine u braku i sedam godina u vezi. Glasnogovornici pjevačice priopćili su da se par razveo te da neće biti daljnjih komentara na ovu temu, prenosi Mirror.

'Nema veze, pronaći ću neko sličnog tebi, želim ti sve najbolje, nemoj me zaboraviti', pjevala je donedavno Adele koja sad moli medije za privatnost.



Adele se udala za poduzetnika Simona 2016. u tajnosti. Par je dobio sina Angela 2012., a u priopćenju su naveli da će ga i dalje odgajati u ljubavi i miru.

Britanska pjevačica u intervjuu za Vanity Fair rekla je da se nakon rođenja sina borila s posporođajnom depresijom te da je zbog te svoje 'vrlo mračne strane' kao mlada djevojka išla na psihoterapiju. 

NISU U DOBRIM ODNOSIMA Adele zgrnula milijune, ali otac joj i dalje radi kao dostavljač...

Adele je među najprodavanijim glazbenicima na svijetu. Pjesma 'Hello', koja se nalazi na posljednjem albumu kojeg je objavila godinu dana prije velike glazbene pauze, u tjedan dana prodala je više od milijun primjeraka. Pjevačica je izdala tri studijska albuma, dva 'extendend playa' odnosno CD-a koji su prekratki da bi se zvali albumom, te jedan koncertni album.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dobitnica je deset 'Grammy' nagrada, četiri 'Brit Awards', četiri 'American Music Awards', 'Zlatnog Globusa' i 'Oscara'. Njezin drugi album pod nazivom '21' četvrti je najprodavaniji britanski album i dobio je čak šest Grammyja 2012., između kojih je i nagrada za album godine. Nedavno je najavila kako snima novi album.

SUĐENO IM JE DA BUDU SAMI: Ovi horoskopski znakovi uopće nemaju sreće u ljubavi

Idi na 24sata

Komentari 13

  • miceksy 20.04.2019.

    A teško bi našla.jebaca tolike milion zarađuje Hahhahah danas ak.mu daš dovoljno miliona zaljubi se u kamen ak trwba

  • 20.04.2019.

    ma nema sreće u ljubavi

  • projekt_venus 20.04.2019.

    Sada će opet malo kmečati, od kmečanja i samosažaljevanja napraviti patetični pjesmuljak i zaraditi brdo love, kao i obično

Komentiraj...
Vidi sve komentare