To je to što me zanima!

Adele se zaručila? Na crvenom tepihu privukla pažnju velikim dijamantnim prstenom na ruci

Prsten s povećim dijamantom u obliku suze pjevačica je nosila na prstenjaku lijeve ruke, te je moguće da je tako nagovijestila da ju je njezin dečko, agent LeBrona Jamesa Rich Paul, zaprosio
Vidi originalni članak

Pjevačica Adele (33) u utorak je stigla na dodjelu nagrada Brit Awards u londonskoj O2 Areni u glamuroznom izdanju. Najviše pozornosti privukla je prstenom na lijevoj ruci, te potaknula glasine o zarukama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pop zvijezda je prošetala crvenim tepihom u elegantnoj modnoj kombinaciji koju je za nju odabrala njezina stilistica Jamie Mizrahi.  Ponosno je pokazala svoju figuru u dugoj crnoj Armani Prive haljini, s pripadajućim šlepom od prozirnog tila.

Adele je upotpunila styling naušnicama od dijamanata i oniksa Lorraine Schwartz, a pozirajući fotografima u prvi plan je stavila upečatljivi dijamantni prsten.

Prsten s povećim dijamantom u obliku suze Adele je nosila na prstenjaku lijeve ruke, te je moguće da je tako nagovijestila da ju je njezin dečko Rich Paul (40) zaprosio. 

ŠUŠKALO SE O NJEGOVOJ LJUBOMORI Adele prekinula glasine da je odgodila koncerte zbog dečka: Rich vas pozdravlja, dobro smo!

Rich je agent košarkaša LeBrona Jamesa, a šuškanja o njegovoj romansi s pjevačicom započela su u srpnju prošle godine nakon što su zajedno bili na finalu NBA-a u Phoenixu.

Njihovu prvu zajedničku sliku Adele je objavila na svom Instagram profilu u rujnu, a od tada su više puta viđeni zajedno na romantičnim spojevima.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • dantejebo 09.02.2022.

    Ma nije za nju niko, nije ona kod kuće

  • bree77 09.02.2022.

    Dobro kažeš..... to je jednostavno istina.... iako će s tvoje strane ispast diskriminacija,njoj ipak priliči drugačiji čovjek....svaka čast izuzecima možda je on taj,ali teško

  • danijel575 09.02.2022.

    za crnca?????????😲😲😲

Komentiraj...
Vidi sve komentare