To je to što me zanima!

Adriana Đurđević se pohvalila: U Saint-Tropezu ispija Dior kavu

Kako pišu razne svjetske blogerice, cijena pića u Dioru kreću se od 80 do 100 kuna, ovisno o tome što naručite, iako je prije nekoliko godina bila za 20-ak kuna niža. Kroasan košta oko 45 kuna
Vidi originalni članak

Adriana Đurđević (28), djevojka nogometaša Duje Ćaleta-Cara (23), 'pobjegla' je u Francusku, otkud svakodnevno 'časti' pratitelje novim fotografijama. Poput mnogih influencerica, ni Adriana nije odoljela da ne posjeti restoran 'Dior des Lices' u Saint-Tropezu. 

POGLEDAJTE VIDEO: Adriana pripremila Duji iznenađenje za rođendan

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pohvalila se kako je probala njihovu kavu na kojoj piše Dior te je jela kolačiće i razne specijalitete.

- Jedna pozitivna misao ujutro može ti promijeniti cijeli dan - napisala je Adriana uz fotografiju na kojoj pozira pored Diorovog znaka, a na stolu ispred nje nalaze se poslastice.

Kako pišu razne svjetske blogerice, cijena pića u Dioru kreću se od 80 do 100 kuna, ovisno o tome što naručite, iako je prije nekoliko godina bila za 20-ak kuna niža. Kroasan košta oko 45 kuna. 

Stol za kojim je Adriana sjedila naziva se VIP mjestom jer je odmah pored njezine stolice bio Diorov znak, pored kojeg se mnogi posjetitelji restorana fotografiraju. To su primijetili i njezini pratitelji, a Adriana nije skrivala oduševljenje što je popila upravo kavu na kojoj piše Dior.

Osim fotografije za spomenutim stolom, Adriana je s pratiteljima podijelila i djelić atmosfere s francuske rivijere. Dujina djevojka već je obišla nekoliko ljetnih destinacija pa je i 'uhvatila' boje. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • umta 18.09.2020.

    Ima križ na lančiću oko vrata..nevina je ona jadna...🤣

  • umta 18.09.2020.

    Ispada po tome da je svaki najzgodniji,jer kad je tema neki drugi,onda i o njemu piše da je najzgodniji.

  • damir.borcek@gmail.com 17.07.2020.

    Duje imas li ti oci

Komentiraj...
Vidi sve komentare