To je to što me zanima!

Adrianu Ćaleta Car svi hvale zbog sjajne linije godinu dana nakon poroda: 'Mama tigrica'

Adriana je do nedavno odmarala u rodnom Dubrovniku, a nakon toga uputila se na St. Tropez. Sudeći prema objavama s društvenih mreža, supruga nogometaša uživa u šetnji gradom, sunčanju i koktelima
Vidi originalni članak

Adriana Ćaleta Car (30), supruga nogometaša Duje Ćalete Cara (25), ljeto provodi na moru, a pratitelje na društvenim mrežama redovito oduševljava besprijekornom linijom i modnim kombinacijama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Adriana je pozirala na jahti u bikiniju s leopard uzorkom koji se mnogima jako svidio, a od sunca se zaštitila šeširom i naočalama. Iako je sina Maura rodila prije manje od godinu dana, brzo se vratila u formu pa je mnogi hvale da sjajno izgleda.

- Mamica tigrica - pisali su joj u komentarima i poručili da joj ovaj uzorak dobro pristaje.

LUKSUZNO LJETOVANJE Adriana Ćaleta-Car oduševila ljetnim izdanjima na odmoru u Saint-Tropezu: 'Nevjerojatna si'

Podsjećamo, Adriana i Duje početkom ljeta imali su raskošno crkveno vjenčanje u Dubrovniku, godinu dana nakon što su “da” izrekli kod matičara.

Na prvoj svadbi imali su samo malu privatnu ceremoniju, kojoj su prisustvovali samo članovi obitelj i najuži krug prijatelja, a na drugom je Adriana zablistala u vjenčanici kakva se ne viđa često. Na medeni mjesec otišli su u New York.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Okuka 23.08.2022.

    Ovo mije najjače u životu nije digla teže od čaše a sad odmara

  • morana1 11.08.2022.

    Ubila se od velikog posla i muke svakodnevene ..... prosječan curetak kojemu je upala sikira u med, linčarenje i naslikavanje dok muž za loptom trči i šolde donosi....

  • Štaa kaže Miša Grof?! 10.08.2022.

    Jedini posa joj je da raširi noge kad duje dodje s treninga

Komentiraj...
Vidi sve komentare