To je to što me zanima!

Zadnji adventski vikend u Green Goldu, Dyaco i DJ Daisy

Dođite i zabavite se u najboljem klubu u gradu uz tamburaški sastav Dyaco i DJ Daisy. Očekuje vas neobičan party koji će nas uvesti u blagdanski tjedan
Vidi originalni članak

Ovaj četvrtak 16. prosinca odmorite se od poslovnih obaveza i dođite se zabaviti u Green Gold Club, uz najbolje tamburaše u gradu.  Ova sezona je bila posebna za  tamburaški sastav Dyaco i Green Gold Club. Svaki četvrtak uveseljavali su posjetitelje dovodeći i brojne goste.

Uz njih smo mogli vidjeti izvođače kao što su Extra Robi i Prco, Begine, Igor Delač&Aura Bend, te mnoge druge. Sljedeću godinu najavljuju još atraktivnije goste koji će razveseliti publiku. Dyaco  će vas zabaviti i ovaj tjedan uz popularne skladbe i odličnu scenografiju.

Ovaj put nastupaju samostalno te poručuju da nikoga neće ostaviti ravnodušnima. Dođite i zabavite se u najboljem klubu u gradu.

U subotu nas očekuje neobičan party koji će nas uvesti u blagdanski tjedan. Posebni performeri će klub učiniti magičnim i neobičnim mjestom. Za posebnu atmosferu začinit će i veliki LED ekran na kojem će se prikazivati animacija napravljena posebno za ovaj show.  Za muziku se brine DJ Daisy dok će se za vaša osjetila pobrinuti First Entertainment Dancers. Budite dio ovog showa i uđite s Green Gold Clubom u novi radni tjedan.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare