To je to što me zanima!

Affleck je izgovorio samo dvije rečenice i Bale je zaboravljen

Novi foršpan za najnovije djelo o Batmanu i Supermanu nam je potvrdilo ono u što smo već bili uvjereni: Ben Affleck će odglumiti najboljeg Batmana u povijesti filma
Vidi originalni članak

Nakon jučerašnjeg uzbudljivog teasera nas je Warner Bros. danas počastio i drugim pravim foršpanom za novi film o Supermanu i Batmanu.

Kako se može vidjeti, priče o tome da Affleck nije dorastao ulozi slobodno mogu biti zaboravljene, kao i gluma Christiana Balea. Affleck je već u foršpanu opet pokazao da je i kvalitetan glumac, a i odlična zamjena za Balea, pa možemo sa sigurnošću reći da će u filmu biti brilijantan.

YouTube/Screenshot

A osim ovog nevjerojatnog foršpana, u kojem je vidljivo da je Doomsday , a ne Batman ili Lex Luthor, glavni neprijatelj , dobili smo i datum dolaska filma u naša kina. Prema zadnjim podacima, film u kina stiže 25. ožujka 2016. godine, s naslovom 'Batman protiv Supermana'.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • Mefer 03.12.2015.

    Znam da morate nabrijati ekipu da ode u kino pogledati i platiti kartu za film ali takav naslov vam nije potreban.Kakav Affleck?Samo je jedan Batman i to Michael Keaton a za ovaj film nedam kune već ću ga skinut sa neta za džabe a te fore sponzorirani novinarčiću prodaj svojoj babi.

  • drugs are cool 03.12.2015.

    Po traileru od tri minute se moze zakljuciti da ce Ben Affleck odglumiti najboljeg Batmana u povijesti filma? Ovo je neki vic ili? A i tko je bio u to uvjeren? Svi fanovi Batman su popljuvali vijest da ce Affleck, koji je inace jedan d najomrazenijih glumaca, biti novi Batman...

  • Pametna ovca 03.12.2015.

    Još niste ni pogledali film a već ga prozivate boljim od Balea.

Komentiraj...
Vidi sve komentare