To je to što me zanima!

Affleck 'kupio' J.Lo: To je glavni razlog zašto su oni opet zajedno

Latino diva u travnju je prekinula zaruke s Alexom Rodriguezom i sreću pronašla s nekadašnjim dečkom Benom. Izvor blizak paru kaže da mu se vratila jer je vidjela da se odlično snalazi s djecom
Vidi originalni članak

Jennifer Lopez (51) i Ben Affleck (48) potvrdili su vezu u svibnju kad su u Montani odmarali skupa, 17 godina nakon što su prekinuli. Izgleda da im na ljubavnom planu ide sve bolje jer, kako tvrdi izvor blizak paru, J.Lo i Ben žele živjeti zajedno. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Provode svaku noć skupa kada ne rade - rekao je. Jen ne smatra da požuruju stvari već misli da imaju cijeli život pred sobom da si poslože sve onako kako žele i da se osjećaju ugodno.

Latino divi neće biti problem uskočiti Benu oko troje djece; Violetom (15), Seraphinom (12) i Samuelom (9), koje ima s bivšom suprugom Jennifer Garner (49).

Ipak, isto očekuje i od njega jer ona ima 13-godišnje blizance Maxa i Emmu s bivšim suprugom Marcom Anthonyjem (52). 

S djecom se Ben odlično snalazi, što je 'kupilo' Jennifer. 

- Vidjela je kako se odlično odnosi i snalazi u interakciji s njezinom djecom i zbog toga se ponovno zaljubila u njega. To je glavni razlog - tvrdi izvor.

J.Lo u travnju je prekinula vezu s Alexom Rodriguezom (45), legendom bejzbola, nakon što su bili u vezi četiri godine i zaručeni dvije godine. Nije dugo tugovala, a ovih dana dala je prvi intervju nakon saznanja da je u vezi s Affleckom. 

- Presretna sam. Znam da se ljudi uvijek pitaju kako sam, što se događa, jesam li u redu. Nikad nisam bila bolje, ovo je najbolje vrijeme mog života - izjavila je.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • nap 09.07.2021.

    Nece dugo skupa.....

  • medeki 09.07.2021.

    Vratila mu se jer ne može biti sama niti dana. Dali zbog glave, ili zbog ispod pasa, uglavnom ne pamtim da je samo tjedan dana bila bez!!! Kakva djeca i bakrači!

Komentiraj...
Vidi sve komentare