Show

Komentari 6

Affleck 'kupio' J.Lo: To je glavni razlog zašto su oni opet zajedno

Affleck 'kupio' J.Lo: To je glavni razlog zašto su oni opet zajedno

Latino diva u travnju je prekinula zaruke s Alexom Rodriguezom i sreću pronašla s nekadašnjim dečkom Benom. Izvor blizak paru kaže da mu se vratila jer je vidjela da se odlično snalazi s djecom

Jennifer Lopez (51) i Ben Affleck (48) potvrdili su vezu u svibnju kad su u Montani odmarali skupa, 17 godina nakon što su prekinuli. Izgleda da im na ljubavnom planu ide sve bolje jer, kako tvrdi izvor blizak paru, J.Lo i Ben žele živjeti zajedno. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Provode svaku noć skupa kada ne rade - rekao je. Jen ne smatra da požuruju stvari već misli da imaju cijeli život pred sobom da si poslože sve onako kako žele i da se osjećaju ugodno.

Latino divi neće biti problem uskočiti Benu oko troje djece; Violetom (15), Seraphinom (12) i Samuelom (9), koje ima s bivšom suprugom Jennifer Garner (49).

Ipak, isto očekuje i od njega jer ona ima 13-godišnje blizance Maxa i Emmu s bivšim suprugom Marcom Anthonyjem (52). 

S djecom se Ben odlično snalazi, što je 'kupilo' Jennifer. 

- Vidjela je kako se odlično odnosi i snalazi u interakciji s njezinom djecom i zbog toga se ponovno zaljubila u njega. To je glavni razlog - tvrdi izvor.

J.Lo u travnju je prekinula vezu s Alexom Rodriguezom (45), legendom bejzbola, nakon što su bili u vezi četiri godine i zaručeni dvije godine. Nije dugo tugovala, a ovih dana dala je prvi intervju nakon saznanja da je u vezi s Affleckom. 

- Presretna sam. Znam da se ljudi uvijek pitaju kako sam, što se događa, jesam li u redu. Nikad nisam bila bolje, ovo je najbolje vrijeme mog života - izjavila je.

Najčitaniji članci