To je to što me zanima!

Affleck se posvetio karijeri: U filmu će glumiti alkoholičara...

Utjelovit će lik bivšeg košarkaša koji se odao alkoholu te se zbog toga i razveo. Ben je pustio bradu i brkove zbog potreba filma, a kilaža mu je onakva kakva treba biti
Vidi originalni članak

Glumac Ben Affleck (46) ovih je dana u San Pedrou na snimanju filma 'Torrance' u kojemu ima glavnu ulogu. Budući da je prekinuo s mladom manekenkom Shaunom Sexton (22) jer, kako kaže, nakon rehabilitacije mu je potreban mir i odmor, odlučio se posvetiti filmskoj karijeri. 

Afflecku je ovo prva bitnija uloga nakon teškog životnog perioda, a u novom će se filmu suočiti sa svojim problemima. Utjelovit će lik bivšeg košarkaša koji se odao alkoholu te se zbog toga i razveo. Ben je pustio bradu i brkove zbog potreba filma, a kilaža mu je onakva kakva treba biti. 

Izvor blizak Afflecku govori da je glumac odlučniji nego ikad u tome da teško životno razdoblje i sve probleme s ovisnošću ostavi iza sebe. 

Podsjetimo se, Benova bivša supruga Jennifer Garner (46), s kojom ima sina Samuela (5) te kćeri Seraphinu (9) i Violet (12), nenajavljeno se pojavila u njegovom domu te ga molila da potraži pomoć i ode na odvikavanje. Glumac ju je poslušao pa ga je odvezla na rehabilitaciju kojoj je prethodio 'divlji vikend' koji je proveo po zabavama sa Playboyevim modelom. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • DamTi18cm 29.10.2018.

    To nece biti tesko. Iskustva ima.

  • @everything_burns 29.10.2018.

    to mu ne bi trebalo biti teško odglumiti

  • Butterfly_ 28.10.2018.

    Neće morat glumit.

Komentiraj...
Vidi sve komentare