To je to što me zanima!

'Agassi mi je rekao da budem sretna što nismo imali djecu'

Brooke Shields je priznala da joj je bivši suprug Andre Agassi kada su se razišli rekao da bude sretna što nemaju djecu jer joj inače ne bi toliko olakšao život
Vidi originalni članak

Glumica je tijekom gostovanja u Today showu progovorila o rastavi od teniskog asa Andrea Agassija (43) od kojeg se razvela 1999. godine, dva dana prije no što su trebali proslaviti drugu godišnjicu braka. 

- Prošla sam kroz rastavu. Moja je bila relativno brza i bezbolna, ali je zanimljivo jer mi je rekao: 'Budi sretna da nemamo djecu jer ti inače ne bih ovo sve toliko olakšao'. I u tome leži razlog zašto više nismo zajedno - rekla je Brooke Shields (48).

Tenisač je u svojoj autobiografiji vjenčanje s glumicom nazvao pogreškom tvrdeći da mu je ona dala zeleno svjetlo za objavu prije no što se knjiga našla u prodaji. Glumica je kasnije izjavila da su to neistine tvrdeći da joj nije jasno zašto ju je uopće napisao jer njome ionako nije postigao ono što je htio. 

Tenisač je 2001. godine oženio tenisačicu Steffi Graf s kojom ima sina Jadena Gila (12) i kći Jaz Elle (10). Glumica, koja se proslavila filmom "Plava laguna", udala se za Chrisa Hencheyja 2001. godine. Supružnici imaju dvije kćeri. 

Avanturistički seks: Brooke voli igru pod plahtama u mraku

Idi na 24sata

Komentari 20

  • delphinka20 04.10.2013.

    ni glave ni repa...

  • Alex127 04.10.2013.

    Ja sam bila u braku koji je trajao 2 godine, kad smo se razisli nismo imali djecu, naravno da je to olaksalo razvod i mogucnost da svaki od nas nastavi u svom smjeru, no ta cinjenica je sama po sebi toliko jasna da je naglas ne treba ni napominjati. Nakon 13 i vise godina osoba koja je u braku i ima djecu i prica o svom bivsem braku s osobom koji je takoder u braku u kojem ima djecu i koji je zavrsio prije vise od desetljeca zaista ima neke probleme u zivotu.

  • kung fu panda 04.10.2013.

    demencija te mući pa si se sad sjetila ili postoji neki drugi razlog za ovu izjavu

Komentiraj...
Vidi sve komentare