To je to što me zanima!

Aguilera je 'nabacila' nekoliko kila, izgleda neprepoznatljivo

Kosu je skupila u ležernu punđu, a bila je gotovo bez šminke. Zvijezda koju većina pamti iz provokativnog spota 'Dirty', danas je na ulici jedva prepoznatljiva
Vidi originalni članak

Pjevačica Christina Aguilera (39) u posljednje se vrijeme povukla iz javnosti i posvetila svojoj obitelji. Paparazzi su je tako 'uhvatili' kako sa suprugom Matthewom Rutlerom (34) vodi kći Summer Rain (5) u školu, a mnogi su zamijetili kako za holivudske kriterije pjevačica ima viška kilograma. 

Kosu je skupila u ležernu punđu, a bila je gotovo bez šminke. Zvijezda koju većina pamti iz provokativnog spota 'Dirty', danas je na ulici jedva prepoznatljiva. Iz prošlog braka s Jordanom Bratmanom (42) ima sina Maxa Lirona (12).

NE MARI ZA KILOGRAME Aguilera se udebljala: Više nije mršavica i 'napumpala' je usne

Tijekom godina se udebljala nekoliko kilograma koje s ponosom nosi. Ne zabrinjavaju ju naslovi stranih medija o njezinoj debljini. 

Pjevačica je u karijeri prošla kroz brojne modne faze, a prije dvije godine godine se šuškalo da se okrenula plastičnoj kirurgiji. Paparazzi su je prije više od godinu dana ulovili u jednom restoranu u Los Angelesu te su se tad raspisali da je stavila filere u usne i botoksirala se.  

Prije Matthewa nije imala sreće u ljubavi. Njezin prvi ozbiljni dečko nakon prekida joj je otkrio kako je gej, a od Jordana se razvela nakon pet godina braka. Širile su se i glasine kako je par imao otvoreni brak, ali je njemu dosadilo da mu supruga kući dovodi druge žene za zabavu. 

POGLEDAJTE ŠTO ŠARIĆ MISLI O URNEBESNOJ ČESTITKI ALEKSANDRA VUČIĆA: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 11

  • opera 19.01.2020.

    Meni je bila bolja dok je bila mršava, ova debljina joj je deformirala lice

  • Crocitizen 18.01.2020.

    Kao da je upravo puštena iz Vrapča..

  • narf 17.01.2020.

    Da nekoliko...

Komentiraj...
Vidi sve komentare