To je to što me zanima!

Aguilera neprepoznatljiva bez šminke: Cijenim sirovu ljepotu

Ja sam cura koja voli šminku jer mislim da me čini zanosnijom. Bilo bi uvrnuto da to promijenim, istaknula je pjevačica koja je zaručena od 2014. i ne zamara se vjenčanjem
Vidi originalni članak

Uvijek sam bila netko tko voli eksperimente, teatralnost, stvarati priču i igrati određenog lika u spotu ili na pozornici, rekla je pjevačica Christina Aguilera (37) u intervjuu za američki magazin Paper. Aguilera napravila promjenu u dosadašnjoj karijeri i za naslovnicu tog časopisa pozirala bez šminke. 

PROVOKATIVNE FOTOGRAFIJE Christina Aguilera gola pozira zaručniku: Uživa u vrućoj kupki

- Ja sam performer po prirodi. Nalazim se na poziciji, čak i glazbeno, gdje je oslobađajući osjećaj skinuti sve sa sebe i cijeniti tko si i svoju sirovu ljepotu - istaknula je pjevačica. U pripremi za fotografiranje, vizažisti su Aguileri skinuli šljokice s kapaka, sav 'teški' puder i ostalu šminku koju inače nanosi na lice te su napokon 'izašle na vidjelo' njezine pjegice. No nije se spremna odreći svog uobičajenog izgleda nakon ovakvih slika. 

NISU SRAMEŽLJIVE Poznate trudnice: 'Majčinstvo su dočekale pozirajući gole'

- Ja sam cura koja voli šminku jer mislim da me čini zanosnijom. Bilo bi uvrnuto da to promijenim - objasnila je pjevačica. Kaže da samouvjerenost dolazi s godinama, a Aguilera je nakon skoro 20 godina 'skrivanja pod maskom' odlučila pokazati prirodnu sebe. Prisjetila se i jedne anegdote sa perikama koje je njezin frizer donio na snimanje spota. Naime, pjevačici se toliko svidjela raščupana, prljavo plava perika pa je tražila da joj je posude za 'igranje u spavaćoj sobi'. 

- Frizer je bio u redu oko toga. Ja sam htjela doći kući i poseksati se tu večer, a on me je upozoravao da previše ne uneredim posuđenu periku. Rekla sam mu da to ne mogu jamčiti - ispričala je Aguilera smijući se.  Kroz karijeru je pet puta osvojila glazbenu nagradu Grammy, prodala preko 50 milijuna albuma diljem svijeta i odigrala ulogu u filmu 'Burlesque' s kolegicom Cher. Pjevačica je i na 'poseban' način najavila novi album nakon što su ju fanovi napali s brojnim pitanjima. 

- Dolazi, kuč*e - Aguilera je objavila na društvenoj mreži. Kaže da najviše uživa provodeći slobodno vrijeme kod kuće u trenirci te redovito vježba jogu, a ponekad si priušti masažu. Druži se s prijateljima koji su 'stara škola' poput nje pa gledaju filmove na DVD-ima. 

REMONT Neprepoznatljiva Christina ima nove usne, isprobala i botoks?

Pjevačica je u vezi s gitaristom Matthewom Rutlerom (32) te imaju kćer Summer Rain (3), a u braku s američkim glazbenim producentom Jordanom Bratmanom (40) dobila je sina Maxa Lirona (10). Aguilera se zaručila za Rutlera na Valentinovo 2014. 

- Pričamo ponekad o vjenčanju dok se mazimo u krevetu, ali to je opušteni razgovor. Ne žuri nam se - zaključila je Aguilera. 

NAKON 17 GODINA Aguilera slomljena: Morala sam uspavati voljenu kujicu Stinky

 

Pročitajte još i ovo! Prije i poslije: Ovi celebrityji izoperirali su se do besvjesti. 

Idi na 24sata

Komentari 91

  • LeeLilačaLoo 28.03.2018.

    I ja se svako jutro usokiram kad se pogledam u ogledalo...ne poznajem sama sebe.

  • 12kamelia 28.03.2018.

    lijepa je bez šminke, do izražaja dolazi njezina prirodna ljepota...

  • anchy2004 27.03.2018.

    Baš je prekrasna

Komentiraj...
Vidi sve komentare