To je to što me zanima!

Aguilera progovorila o sinu Maxu: On je moje srce i svijet

Mislim da sam dosad dobar posao obavila. Sin mi je u sigurnom okruženju, izjavila je pjevačica te četverogodišnjeg sina Maxa nazvala najvećim postignućem u životu
Vidi originalni članak

Iako je prodala milijune ploča diljem svijeta, a godinama je bila na listi najseksi žena na svijetu, Christina Aguilera kao svoje najveće postignuće ističe sina Maxa (4). 

- On je moje srce, moj svijet - izjavila je prepuna emocija Christina u jednom intervjuu. Iako je prodala milijune ploča diljem svijeta, a godinama je bila na listi najseksi žena na svijetu, Christina Aguilera kao svoje najveće postignuće ističe sina Maxa (4). 

- Mislim da sam dosad dobar posao obavila. sin mi je u sigurnom okruženju - izjavila je pjevačica. Voditelj ju je pitao je li poduzela ikakve korake kako bi Maxu pružila bolje djetinjstvo nego što ga je ona imala, a pritom je mislio na njezine probleme s ocem dok je bila djevojčica. 

- Mislim da sam dosad dobar posao obavila. sin mi je u sigurnom okruženju - izjavila je pjevačica. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Lena07 19.11.2012.

    Kaj je ova od sebe napravila. Bože sačuvaj.

  • MyaMikic 19.11.2012.

    aa sta je napravila cura od sebe! uzas...Bar ona ima love,vremena,da se sreduje,trenira i uziva pomalo u zivotu...

  • skadarka tanja 18.11.2012.

    i ??? ima djete i sto onda ??? samo ona je rodila ?? super je kad tako neka padne s marsa i prica o djeci kao da smo mi svi sa jupitera i ne znamo nista , osim toga mogla bi ipak malo manje jesti ,,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare