To je to što me zanima!

Ahmet naljutio Adrianu: Ručak je zamijenio odlaskom u kafić

NIJE JOJ LAKO Dok će Danijela uživati u Puli sa samo jednim djetetom, Adriana će pokušati izaći na kraj s njih osmero, ali i zamjenskim suprugom Ahmetom
Vidi originalni članak

U večerašnjoj epizodi 'Mijenjam ženu', koja se na RTL-u emitira od 21.15 sati, a u kojoj su se sinoć zamijenile deseteročlana romska obitelj sa zagrebačke Sigečice i peteročlana pulska, bit će veselo.

Jer dok će Danijela uživati u Puli sa samo jednim djetetom, Adriana će pokušati izaći na kraj s njih osmero, ali i zamjenskim suprugom Ahmetom, koji se u većini slučajeva ponaša neozbiljnije od svoje djece.

I dok će se Adriana truditi ne bi li napravila ručak za veliku obitelj, Ahmet će ručak preskočiti jer će završiti u lokalnom kafiću iz kojeg će ga kući odvesti njegova dva sina.

Adriana će svoje slobodno vrijeme potrošiti učeći jednog od zamjenskih sinova samoobrani budući da radi u zaštitarskoj firmi, a Danijela će iskusiti čari plovidbe iako se strahovito boji mora. Tko će se bolje snaći u ulozi zamjenske žene, ne propustite pogledati večeras od 21.15 sati na RTL-u.

NE PROPUSTITE

Nova epizoda najgledanijeg online talent showa u regiji - svaki četvrtak u 12:00

 

 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • CharlieHarper 07.12.2016.

    Pijan ko letva!

  • blondie8 07.12.2016.

    ovaj lik je grozan, dok mu se žena ubija od posla, on okolo lunja i pije, zamjenska mama ima pravo, nisi došao na vrijeme, sam se posluži ako želiš jesti, netko ga mora naučiti pameti...žena i dječica i žena su mi super ali on je totalna nula u svemu. Ovi romi su super, u odnosu na "naše" u Međimurju koji još uvijek žive kao nekada, ne žele promjene na bolje...smrde na kilometre, kadu, prose ....

  • Ninekino 06.12.2016.

    To je ljudi moji katastrofa dok mi posteno radimo i placamo poreze i rezije naravno svaki mjesec oni imaju sve placeno i jos dobru lovu dobiju od socijale a o stanovima koje im gospon bandic daje da ne pricamo a naravno mi normalni koji radimo i sve placamo nemozemo doc do istih pod tim uvjetima katastrofa ali veseli me sta nece banditos jos dugo ako je narod pametan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare