To je to što me zanima!

Ajooj Meghan! Procurile poruke u kojima se žali na kraljevsku obitelj: 'Oni nanose bol Harryju'

Oni jednostavno ne razumiju. Možda će im Harry nakon što pošaljem pismo moći objasniti i reći "Napisala mu je pismo, ali on i dalje to radi". Nadam se da ću ga ovim zaštiti od konstantnog prigovaranja, napisala je
Vidi originalni članak

Harry se konstantno suočava s prigovorima od strane članova kraljevske obitelji zbog mog odnosa s ocem, želim da to prestane, napisala je Meghan Markle (40) u porukama koje je u petak 12. studenog objavio londonski žalbeni sud.

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dokument koji sadrži te poruke objavljen je kao rezultati Meghanine tužbe protiv medijske kuće Associated Newspapers Limited, web portala MailOnline i novina The Mail on Sunday, piše People.

Naime, poruke koje se nalaze u dokumentu bile su upućene njezinom bivšem šefu komunikacija Jasonu Knaufu. Vojvotkinja od Sussexa bivšem suradniku otkrila je cijeli plan prije nego što se odlučila napisati pismo ocu koji je u svibnju 2018. godine rekao da neće doći na njezino kraljevsko vjenčanje.

- Ovo radim zato što vidim koliko to nanosi boli H - napisala je Meghan u kolovozu 2018. koristeći nadimak za princa Harryja. 

- Čak i nakon tjedan dana beskonačnog razgovaranja i objašnjavanja situacije njegovom ocu (princu Charlesu), obitelj kao da zaboravlja kontekst i vraća se na početak pitajući "zar ne može jednostavno otići tamo, vidjeti se s njim i zaustaviti sve ovo?" - dodala je. 

- Oni jednostavno ne razumiju. Možda će im Harry nakon što pošaljem pismo moći objasniti i reći "Napisala mu je pismo, ali on i dalje to radi". Nadam se da ću ovim zaštiti supruga od konstantnog prigovaranja i možda, iako sumnjam, dati ocu vremena da se zaustavi - napisala je Meghan u porukama.

OVAKVU JE DUGO NISMO VIDJELI Meghan Markle iznenadila sexy izdanjem na crvenom tepihu

Vojvotkinja od Sussexa u porukama je također raspravljala o odluci da ocu napiše pismo koje bi bilo naslovljeno 'Tatici'. 

- S obzirom na to da sam ga zvala 'tatica' ima smisla da će ga otvoriti (iako on baš i nije bio roditelj). Isto tako, ukoliko pismo procuri negdje, taj nadimak privukao bi mnoga srca - zaključila je. 

Britanski sudac u veljači je donio presudu u Meghaninu korist nad pet članaka koje je objavio Associated Newspapers Limited u veljači 2019. godine, a koji su sadržavali dijelove pisma koje je poslala ocu nakon kraljevskog vjenčanja s princom Harryjem. 

Istog dana, odvjetnici izdavača Mail on Sunday pojavili su se ispred Žalbenog suda Ujedinjenog Kraljevstva kako bi osporili njezinu pobjedu na sudu i dokazali da nije bilo kršenja privatnosti i autorskih prava. Meghan se nedugo nakon priključila The New York Times DealBook Online samitu u New Yorku. 

- Što se tiče žalbe, ja sam dobila slučaj. Iskreno to se rješavalo kada nisam imala djece, a sada ih imam dvoje. To je naporan proces - opravdala se tada Meghan pa dodala: 

- Ja se samo zalažem za ono što je ispravno. 

PREKIPJELO MU JE Princ Harry se javno obrušio na britanske medije: Izraz 'Megxit' potiče mržnju prema mojoj ženi!

Ovaj tjedan, vojvotkinja se ispričala na sudu jer je 'zaboravila na komunikaciju s bivšim šefom Knaufom' kojemu je dopustila da razgovara s autorima biografije naziva Finding Freedom.

- Nisam imala namjeru ni želju zavarati optuženika ili sud - rekla je. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • kiko3655 14.11.2021.

    ima li nekog da je briga

  • nokia1 13.11.2021.

    Kada sam ja bio dete ova njihova kraljica je bila matora, proslo je skoro vise od 50g a ona jos uvek ziva, sumjivo mi je to skroz 😅

  • 13.11.2021.

    Stara je hodajuće zlo skoro cijelo stoljeće ….

Komentiraj...
Vidi sve komentare