To je to što me zanima!

Ako maštate o životu na dvoru, evo prilike: Kraljica Elizabeta II. traži novog vrtlara u Windsoru!

Vrtovi za koje bi se brinuli vrtlar ili vrtlarica dizajnirao je kraljičin pokojni suprug princ Philip 1971. godine. U njihovim grmovima raste više od 3 500 ruža
Vidi originalni članak

Na službenim stranicama kraljevske obitelji osvanuo je oglas u kojem se traži pojačanje u redovima vrtlara. Riječ je o punom radnom vremenu, radi se pet dana tjedno, a zaposlenik bi bio smješten u dvorcu Windsor. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Budući vrtlar ili vrtlarica imat će pravo na tople obroke, a na službenoj stranici dvora možete pogledati koje su vam vještine potrebne.

Inače, vrtovi za koje bi novi zaposlenik brinuo dizajnirao je kraljičin pokojni suprug princ Philip 1971. godine. U njihovim grmovima raste više od 3 500 ruža.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Pridružite li se malom timu profesionalnih vrtlara, omogućit ćete Kraljveskim vrtovima i njihovom okolišu njegu po najvišem standardu - piše u opisu posla, koji uključuje košnju, sijanje, nadzor posađenog bilja te uređivanje postojećeg.

PRVI VLASNIK, PRILIKA! Luksuzni auto kraljice Elizabete stavili na prodaju, Bentleyjeva kilometraža nasmijala kupce...

Inače, dvorac Windsor je najveći naseljeni dvorac na svijetu. U njemu ima 1000 soba, a prostire se na 484 tisuća kvadratnih metara. Premda su posjetitelji tijekom godina vidjeli dio posjeda, većina vrtova zatvorena je za javnost.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • morski čuko 09.05.2021.

    Valjda treba posaditi čemprese i za nju

  • Zoran 59T 09.05.2021.

    Može netko gluh da ne sluša ovu staru

  • prdanjak 09.05.2021.

    Novinarce daj otkaz pa odi tamo da vise ne mastas

Komentiraj...
Vidi sve komentare