Show

Komentari 25

Luksuzni auto kraljice Elizabete stavili na prodaju, Bentleyjeva kilometraža nasmijala kupce...

Luksuzni auto kraljice Elizabete stavili na prodaju, Bentleyjeva kilometraža nasmijala kupce...

Luksuzni automobil povučen je iz kraljičina voznog parka 2015. godine i prešao je tek nešto više od 4000 kilometara, piše Daily Mail.  Činjenica da se u Bentleyu vozila kraljica povećava mu cijenu.

Salon automobila Bramley Motor Car nedaleko od Guildforda u Surreyu prodaje izvrsno očuvani zeleni Barnato Bentley Mulsanne, male kilometraže, čija je prethodna vlasnica bila - engleska kraljica. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Luksuzni automobil povučen je iz kraljičina voznog parka 2015. godine i prešao je tek nešto više od 4000 kilometara, piše Daily Mail.  Činjenica da se u Bentleyu vozila kraljica povećava mu cijenu. Sličan automobil kojim se Elizabeta II. vozila tek povremeno nudi se za 80.000 funta, a ovaj bi okvirno mogao dosegnuti i iznos od 200 tisuća funta. 

Direktor marketinga salona Bramley, Jack Morgan-Jones Daily Mailu je kazao da im se "posrećilo jer su dosad u prodaji imali nekoliko kraljevskih automobila. "Prošle smo godine prodali Range Rover u kojemu je princ Philip vozio američkog predsjednika Baracka Obamu za vrijeme njegova posjeta Britaniji". 

Kraljičin je Bentley jedinstven, no u osnovi se ne razlikuje od ostalih sličnih Mulsannea, osim što ga je vozilo Njezino kraljevsko veličanstvo. Kraljica u sklopu aktualnog voznog parka Buckinghamske palače navodno posjeduje tri Rolls-Roycea, tri Daimlera i dva Bentleyja, no još je nekoliko voznih parkova na njezinim ostalim imanjima. 

Bentley koji upravo nudimo na prodaju kraljica je koristila za prijevoz po glavnome britanskom gradu između 2013. i 2015. godine.  Jedinstven je jer je dugačak pet i pol metara, što je metar više od standardnog Bentleya ovog tipa i nikad nije imao registarsku tablicu.

Fali ti zabave? Klikni na Oriđiđi Videoteku!

Najčitaniji članci