Show

Komentari 7

Ako maštate o životu na dvoru, evo prilike: Kraljica Elizabeta II. traži novog vrtlara u Windsoru!

Ako maštate o životu na dvoru, evo prilike: Kraljica Elizabeta II. traži novog vrtlara u Windsoru!

Vrtovi za koje bi se brinuli vrtlar ili vrtlarica dizajnirao je kraljičin pokojni suprug princ Philip 1971. godine. U njihovim grmovima raste više od 3 500 ruža

Na službenim stranicama kraljevske obitelji osvanuo je oglas u kojem se traži pojačanje u redovima vrtlara. Riječ je o punom radnom vremenu, radi se pet dana tjedno, a zaposlenik bi bio smješten u dvorcu Windsor. 

POGLEDAJTE VIDEO: Budući vrtlar ili vrtlarica imat će pravo na tople obroke, a na službenoj stranici dvora možete pogledati koje su vam vještine potrebne.

Inače, vrtovi za koje bi novi zaposlenik brinuo dizajnirao je kraljičin pokojni suprug princ Philip 1971. godine. U njihovim grmovima raste više od 3 500 ruža.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Pridružite li se malom timu profesionalnih vrtlara, omogućit ćete Kraljveskim vrtovima i njihovom okolišu njegu po najvišem standardu - piše u opisu posla, koji uključuje košnju, sijanje, nadzor posađenog bilja te uređivanje postojećeg.

Inače, dvorac Windsor je najveći naseljeni dvorac na svijetu. U njemu ima 1000 soba, a prostire se na 484 tisuća kvadratnih metara. Premda su posjetitelji tijekom godina vidjeli dio posjeda, većina vrtova zatvorena je za javnost.

Britain

Najčitaniji članci