To je to što me zanima!

Ako Meghan ostane u drugom stanju, odat će je njena kosa

Tretmani ljepote očito nisu opasni kao razni lijekovi, ali često nisu ni posve bezazleni jer se mogu apsorbirati u krv, ali mogu naštetiti i samim parama koje ispuštaju a koje trudnice onda udišu
Vidi originalni članak

Nakon bajkovitog vjenčanja britanskog prijestolonasljednika s američkom glumicom, brojni se fanovi Meghan Markle (37) i princa Harryja diljem svijeta što prije nadaju vijesti da je Meghan trudna. I baš kad su se mnogi ponadali da je vojvotkinja trudna, glasine je opovrgnula sama Meghan s čašom pjenušca u ruci.

DALA JE OTKAZ Majka Meghan Markle se seli u London: Živjet će blizu kćeri?

Tu su fotografiju, na kojoj Markle u društvu Harryja uživa u ovom alkoholnom piću, ubrzo objavili i oni koji su još dan prije nagađali da će kraljevska obitelj ubrzo dobiti još jednu prinovu.  

Profesorica i osnivačica portala 'Beaumontetiquette'  Myka Meier je sve one koji nadziru svaki pokret vojvotkinje  'upozorila' kako možda na 'krivi način' promatraju Markle:

- Kad očekujemo da je netko trudan obično tražimo najjasnije znakove poput većeg trbuha, izbjegavanja alkohola i slično - rekla je Meier i dodala kako bi Meghan, s obzirom na njeno afro američko podrijetlo, moglo odati nešto drugo - nešto na što bi stvarno rijetki obraćali pažnju!

- Majka mi je Afroamerikanka, a tata ima Njemačke i Irske krvi zbog čega moja kosa nikako ne može biti ravna - ispričala je još 2011. prilikom jednog intervjua tadašnja glumica, danas vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle. Zato Meier kaže da će, ako ostane u drugom stanju, Markle prvo 'odati' upravo kosa. 

- Ne znamo čime Meghan tretira kosu ali da bi je uspješno izravnala koristi ili keratin ili brazilski tretman za ravnanje kojemu se podvrgavaju mnoge kovrčave Afroamerikanke - objasnila je profesorica  i dodala da Meghan ako zatrudni nikako neće smjeti koristiti ni jedan od tih proizvoda. 

NIKAD GA NIJE UPOZNAO Thomas Markle: 'Lagao sam Harryju i spustio mu slušalicu'

Svoju tvrdnju Myka dokazuje vlastitim iskustvom, s obzirom na to da dijelom potječe iz Afrike.

- Imam vrlo kovrčavu divlju i neposlušnu kosu i znam kako ju je teško izravnati. Ali znam i koliko mi je teško bilo ne ravnati ju od kada sam saznala da sam trudna, budući da je riječ o proizvodima koji se nikako ne smiju koristiti u drugom stanju - ispričala je Myka,koja je onima koji žele što prije saznati sve o Meghaninoj trudnoći usput poručila da promatraju - njenu kosu! 

Ako se Meghan i Harryju ostvari trenutna želja da postanu roditelji, tvrdi Myka, prvo što će se na Markle promijeniti bit će frizura.

- Ako ostane trudna vjerojatno ćemo ju sve češće gledati s raznim punđama i skupljenom kosom jer je to jedino što joj preostaje kad više neće smjeti koristiti snažne kemikalije koje joj sada pomažu da dobije 'uredan look' kakav želi.

MISLE OZBIJNO Harry i Meghan prijateljima zabranili da pričaju s medijima

Inače, brazilski tretmani za ravnanje kose u svom sastavu imaju kombinaciju formaldehida i keratina koji kosa i nokti imaju u svom sastavu. Te dvije kemikalije zajedno prodiru duboko u folikulu i zaglađuju dlaku zbog čega takav tretman ravnanja traje dugo, i do četiri mjeseca. 

Promotorica zdravih navika putem medija dr. Sarah Jarvis je za  Fabulous Online objasnila kako buduće majka često brinu utječu li tretmani ljepote, baš kao i medicinski tretmani, na trudnoću i zdravlje bebe.

NE PRESTAJU JU SRAMOTITI Meghan će se u tajnosti sresti s ocem kako bi ga 'ušutkala'?

- Tretmani ljepote očito nisu opasni kao razni lijekovi, ali često nisu ni posve bezazleni jer se mogu apsorbirati u krv, ali mogu naštetiti i samim parama koje ispuštaju - objasnila je Jarvis i dodala kako još nije dokazana štetnost keratina u trudnoći, ali da je u kombinaciji s formaldehidom, s kojim se najčešće miješa, izrazito opasan za fetus. 

S tim da trudnice moraju paziti kakvim se tretmanima podvrgavaju slaže se i stilist brojnih celebova Jay Birmingham koji napominje da 'tretman za uljepšavanje' može biti  štetan kao bilo koji medicinski tretman. 

'ČESTITALA' JOJ ROĐENDAN Polusestra je Meghan Markle usporedila s Cruellom de Vil

- Meghan bi ipak svoju trudnoću mogla skrivati neko vrijeme, za razliku od Kate Middleton (36) koja je zbog komplikacija u trudnoći s princom Georgeom (5) rano morala u bolnicu, zbog čega je rano javno priopćila da očekuje prvo dijete - kaže dr. Jarvis.

 Ako Markle bude imala više sreće od svoje šogorice, moći će barem neko vrijeme uživati u tom 'blaženom stanju' bez velike pompe'. Barem dok ju frizura ne otkrije!

VIDI OVO: Kylie svima pokazala svoju kolekciju torbica i pola njih su Birkinice

Idi na 24sata

Komentari 39

  • sonja1234 18.08.2018.

    ako laže koza me laže rog....

  • psilaju 17.08.2018.

    Ma bolesni do bola. Dovoljno je naslov pročitati i ništa više.

  • 16.08.2018.

    Ne mora je odat kosa, sigurno ima privatnog frizera koji joj kosu pegla svaki dan. Ko i u svake trudnice ima puno detalja koji otkrivaju trudnoću.

Komentiraj...
Vidi sve komentare