Obavijesti

Show

Komentari 19

Meghan će se u tajnosti sresti s ocem kako bi ga 'ušutkala'?

Meghan će se u tajnosti sresti s ocem kako bi ga 'ušutkala'?
13

Mjesto i točni datum nisu poznati zbog dobrobiti Meghan i Thomasa. Ovo je osjetljivo vrijeme za njih oboje, no namjera je da konačno izglade svoj odnos, tvrde britanski mediji

VIDEO

Vovotkinja od Sussexa Meghan Markle (37) planira posjetiti svog oca Thomasa Marklea (73) sljedeći mjesec kako bi izgladili svoju svađu, tvrde britanski mediji. Naime, loši odnosi između njih traju od njezinog vjenčanja 19. svibnja kada Thomas nije došao opravdavši se srčanim udarom i operacijom.

No navodno je sve izmislio nakon što je osramotio kćer prodavši svoje fotografije prije njezine svadbe, a ni dalje ne staje s medijskim istupima, pa Meghan to želi zaustaviti što prije. Vojvotkinja od Sussexa planira tajni put u Ameriku sljedeći mjesec te će tada otići k ocu u meksički grad Rosarito. 

Nelson Mandela centenary exhibition

- Mjesto i točni datum su nepoznati zbog dobrobiti Meghan i Thomasa. Ovo je osjetljivo vrijeme za njih oboje, no namjera je da konačno izglade svoj odnos - tvrde britanski mediji. 

Meghan je, kako kažu izvori iz Kensingtonske palače, nedavno rekla da ju je otac osramotio i povrijedio govoreći o pokojnoj princezi Diani. Ispričao je za Daily Mail kako kraljevska obitelj tretira Meghan na način koji majka njezinog muža, princa Harryja (34) ne bi odobrila. 

Your Commonwealth Youth Challenge reception

- Princeza Diana je promijenila kraljevsku obitelj, no nije bila savršena. I dalje je bila jedna od njih. Mislim da će ih Meghan uvesti u 21. stoljeće ako joj dopuste - rekao je Thomas. Komentirao je i odnos s kćerinim mužem, princem Harryjem. 

- Ne marim ako Harry više nikad ne progovori sa mnom. Preživjet ću - istaknuo je bivši majstor rasvjete na filmskim setovima. Unatoč svemu Meghan i kraljevska obitelj smatraju da nema smisla da ignoriraju Thomasa te da ga bivša glumica ne smije isključiti iz svog života. 

VIDI OVO: Najemotivnije obiteljske slike naših nogometaša.

VIDI OVO: Kim se slikala na krevetu i postala viralni vic.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama