To je to što me zanima!

Albanska pjevačica je na party nakon Oscara došla golih grudi

Američki mediji Bleonu nazivaju albanskom Madonnom. U gotovo istoj mrežastoj kreaciji, pojavila se i 2014. na dodjelu nagrada American Music Awards
Vidi originalni članak

Nakon svečane dodjele Oscara, uslijedio je tradicionalni Vanity Fair after party, na kojem, također, nije nedostajalo glamura i skandala. Albanska pjevačica i glumica Bleona Qereti (38) došla je u prozirnoj mrežastoj haljini bez grudnjaka. Bradavice je prekrila zlatnim šljokicama, a bujnim grudima je uspjela privući pažnju svih prisutnih. 

Glazbenica, koja se prije devet godina preselila u SAD radi karijere, i inače je poznata po oskudnim odjevnim kombinacijama. Radila je s glazbenim producentima kao što su Timbaland, Rodney Jerkins te dobitnik Grammyja David Foster. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Američki mediji Bleonu nazivaju albanskom Madonnom. U gotovo istoj mrežastoj kreaciji, pojavila se i 2014. na dodjelu nagrada American Music Awards. 

Tada je priznala kako je njezinim roditeljima neugodno izaći iz stana zbog njezinog stila odijevanja.

GLAM ILI BLAM Oscari: Mirren 'drma' po tekili, a Lawrence preskače sjedišta

- Rekli su mi da hodam gola i da zbog toga mnogi imaju loše mišljenje o meni - rekla je Bleona. Dodala je kako je za njezine mrežaste haljine potrebno pet sati da se izrade. 

-  Šivana je praktički na mom tijelu i djelo je dizajnera Shahla Dorriza - otkrila je pjevačica. Dodala je i da haljina i nije bila najugodnija za nošenje no u svrhu svoje promocije, sve je ipak uspješno pretrpjela. 

NIJE SE UNIŠTILA Rita Moreno čuvala dobitnu haljinu sa Oscara 56 godina
Mnogi je uspoređuju s pjevačicom Rihannom (30) koja voli nositi prozirne kreacije na crvenom tepihu. 

Pogledajte što se nalazi u Oscarovskoj poklon vrećici koja vrijedi više od 605.000 kuna. Pročitajte sve i o Oskarovskoj kletvi.

Idi na 24sata

Komentari 71

  • Mercedes s klasa 05.03.2018.

    ona se ovako obukla, nije dobila nikakvu prijavu, a 24 sata ovo zamaglilo. pa dajte zamaglite sise maje šuput

  • Babaluji x 05.03.2018.

    auuuu pa mala je naj taman za moj ukus ;-)))

  • 05.03.2018.

    sexy zenska

Komentiraj...
Vidi sve komentare