To je to što me zanima!

'Albina je imala odličan nastup i jednu od najboljih pjesama...'

Jako dobra promocija hrvatske glazbe. Ona ako nastavi u ovom smjeru, može napraviti puno i ovo je veliki korak naprijed za nas sve, kazao je Škugor
Vidi originalni članak

Nastup naše mlade pjevačice Albine Grčić (22) dominantno je impresionirao publiku, a istog je mišljenja i estradni menadžer Zoran Škugor, koji je u studiju 24sata komentirao nastup naše predstavnice. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Albina je bila odlična, dobro je to otpjevala. Pjesma je odlična, koreografija je bila jako dobra i kad imaš jednu takvu, brzu pjesmu, onda ovakva koreografija ima smisla. Jedna od najbolje dvije pjesme dosad, nismo se osramotili. Jako dobra promocija hrvatske glazbe. Ona ako nastavi u ovom smjeru, može napraviti puno i ovo je veliki korak naprijed za nas - kazao je Škugor. 

Albina je zapjevala 'Tick-Tock' u standardnoj, englesko-hrvatskoj verziji, a Škugor smatra da je to i najbolje rješenje. 

- Nju bi razumjele tri ili četiri zemlje bivše države da nije pjevala na engleskom, pa i velike zemlje poput Njemačke pjevaju na engleskom - rekao je.

PUT DO USPJEHA Nikad viđene fotke Albine Grčić: Klavir zavoljela sa 6 godina, a baka je najvatrenija navijačica

Pjesmu Škugor vidi kao modernu, dobre produkcije. Smatra ju sigurno top 10 materijalom. 

- Morali bismo proći u finale, ali to je Eurosong. Nekad države međusobno jedne drugoj daju najviše bodova neovisno o pjesmi, treba vidjeti što će biti... - kazao je. 

Idi na 24sata

Komentari 79

  • frament 19.05.2021.

    ma bila je za finale, baš mi žao autora pjesme

  • MagikRatt 19.05.2021.

    Nikako da  shvatimo  da  se  tu  ne  ocjenjuje  pjesma . Ali  svakako  je  dobro  da  nam  se  ukaže  gdje  nam  je  mjesto  i  što  drugi  misle  o  nama  a  ne  samo  Plenkovič  i  Jandroković.

  • Andjelica 18.05.2021.

    Bila je odlična treba nešto mijenjati kod glasanja

Komentiraj...
Vidi sve komentare