Show

Komentari 79

'Albina je imala odličan nastup i jednu od najboljih pjesama...'

'Albina je imala odličan nastup i jednu od najboljih pjesama...'

Jako dobra promocija hrvatske glazbe. Ona ako nastavi u ovom smjeru, može napraviti puno i ovo je veliki korak naprijed za nas sve, kazao je Škugor

Nastup naše mlade pjevačice Albine Grčić (22) dominantno je impresionirao publiku, a istog je mišljenja i estradni menadžer Zoran Škugor, koji je u studiju 24sata komentirao nastup naše predstavnice. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Albina je bila odlična, dobro je to otpjevala. Pjesma je odlična, koreografija je bila jako dobra i kad imaš jednu takvu, brzu pjesmu, onda ovakva koreografija ima smisla. Jedna od najbolje dvije pjesme dosad, nismo se osramotili. Jako dobra promocija hrvatske glazbe. Ona ako nastavi u ovom smjeru, može napraviti puno i ovo je veliki korak naprijed za nas - kazao je Škugor. 

Albina je zapjevala 'Tick-Tock' u standardnoj, englesko-hrvatskoj verziji, a Škugor smatra da je to i najbolje rješenje. 

- Nju bi razumjele tri ili četiri zemlje bivše države da nije pjevala na engleskom, pa i velike zemlje poput Njemačke pjevaju na engleskom - rekao je.

Pjesmu Škugor vidi kao modernu, dobre produkcije. Smatra ju sigurno top 10 materijalom. 

- Morali bismo proći u finale, ali to je Eurosong. Nekad države međusobno jedne drugoj daju najviše bodova neovisno o pjesmi, treba vidjeti što će biti... - kazao je. 

Najčitaniji članci