To je to što me zanima!

Albina otkrila do sad neviđenu tetovažu pa ju je pohvalila i Viktorija Rađa: 'Ti si riba i pol'

Albina je u večernjim satima iskoristila svoj automobil kako bi 'okinula' jednu fotku. Naslonila se na volan i pozirala, a na desnoj nadlaktici, nehotice ili ne, otkrila je tetovažu malenih planeta
Vidi originalni članak

Mlada pjevačica Albina Grčić uživa u ljetu sa svojim dečkom i prijateljicama, a često podijeli i neku zanimljivu fotografiju s mora. Ovog puta svojim pratiteljima otkrila je i tetovažu na desnoj nadlaktici koju ima uz španjolski citat koji se nalazi na lijevoj podlaktici.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Albina je u večernjim satima iskoristila svoj automobil kako bi 'okinula' jednu fotku. Naslonila se na volan i pozirala baš kao model.

Nehotice ili ne, pokazala je i tetovažu koju ima na desnoj nadlaktici. Njeni pratitelji odmah su primijetili i tetovažu, a i malenu naljepnicu leptirića koju si je zalijepila kraj oka.

Fotku je lajkalo nešto više od 7.400 ljudi, a taj broj konstantno raste. U komentarima su se nizale lijepe riječi, a pohvalila ju je i Viktorija Rađa.

- Riba i pol si; Divna; Lipota; Taj leptirić na oku mi je vrh; Izgledaš tako prekrasno; Hrvatska božica - pisali su obožavatelji.

U SUKOŠANU Ivan Pažanin pozirao s čašom vina na plaži i pokazao svoje isklesano tijelo i veliku tetovažu

Splićanka je nedavno gostovala na YouTube kanalu Wiwiblogs gdje je prvi put pokazala tetovaža na lijevoj podlaktici na kojoj na španjolskom jeziku piše 'Sonare despierto' (ja ću budna sanjati). 

Kada je pričala o toj tetovaži, također je spomenula kako ju je tetovirala upravo iz razloga jer je i ona sama veliki sanjar.

IGRAČ HAJDUKA Albina Grčić ozlijeđenom dečku Ivanu putem društvenih mreža poslala je poruku podrške...

Ispričala je i kako je njen životni moto uvijek biti pozitivna, a priznala je i kako se nekad znala 'ubijati' jer bi si zadala nerealistične ciljeve.

POGLEDAJTE VIDEO: ALBINA U 24 PITANJA

Idi na 24sata

Komentari 9

  • roundtrain 20.08.2022.

    Da. Riba i pol. A od škole ima veliki i mali odmor. Kao i "nema veze".

  • Kud koji mili moji 19.08.2022.

    Ma ti si morski pas, brrrr, goriš, brrrrrr,...

  • KusNjega 19.08.2022.

    Moja istetovirala prije desetljeća lijepu ružicu, a sada gledam raspucalu glavu kupusa!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare