To je to što me zanima!

Albina: 'Preskačem Eurosong dok ne izgradim glazbeni stil'

Veselim se uskoro najaviti neke projekte koji su u planu već duže vrijeme. Radimo na nekoliko stvari, ali ne bih voljela otkrivati detalje, dok projekt nije u završnoj fazi, poručila je
Vidi originalni članak

Albina Grčić (22) otvorit će ovogodišnju Doru 19. veljače u Opatiji pjesmom 'Tick-Tock' s kojom je predstavila Hrvatsku na Euroviziji u Nizozemskoj.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- To je nešto čemu se jako veselim, povratak na pozornicu u Opatiji. Pozornicu na kojoj sam provela tri najljepše minute otkad pjevam i nastupam, tako da ćemo se potruditi da i ovaj put ljudima priuštimo dobar koncept i dobru TV zabavu - ispričala je za Slobodnu Dalmaciju.

Ona sama ne planira tako skoru kandidaturu za buduću Doru i izbor pjesme Eurovizije.

- Vrijeme je da radim na sebi i svom glazbenom izričaju; dok se u tom aspektu ne izgradim i sazrijem, mislim da ću preskočiti, a i sigurna sam da ima jako puno izvođača koji čekaju na svoju priliku - poručila je Albina.

ISTRAŽIVANJE ZIDINA Albina pozirala u Dubrovniku pa oduševila pratitelje: 'Obaraš!'

Ali s glazbom ne staje, štoviše priprema projekte te uživa o tom procesu.

- Veselim se uskoro najaviti neke projekte koji su u planu već duže vrijeme. Radimo na nekoliko stvari, ali ne bih voljela otkrivati detalje, dok projekt nije u završnoj fazi. Bitno je da se radi, a nema ljepšeg nego uživati u kreativnom procesu, pa onda to podijeliti s publikom i javnošću - dodaje.

Pjevačica je prije tjedan dana uživala u beogradskom noćnom životu s prijateljem i osobnim stilistom Stefanom Orlićem, da bi iduće jutro provela radno, upoznavajući se sa stručnom stranom beogradske glazbene industrije.

UTJEŠNA NAGRADA ZA SPLIĆANKU Gledatelji Eurosonga odabrali: Albina je bila najbolja od svih izvođača koji nisu prošli u finale

- Moj posjet Beogradu bio je radi druženja i izmjenjivanja glazbene kreative, a vratila sam se s još jednim lijepim iskustvom i obogaćena za još drugačiji pristup glazbi. Smatram da izvođač uvijek treba težiti nekim novim iskustvima, kako bi iz njih ubirao ono najvrednije. Samim time ne bih isključila opciju buduće suradnje sa susjednim autorima/producentima/izvođačima - rekla nam je Albina tada.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Medo1314 27.01.2022.

    Šteta što prošli nije preskočila..

  • komentator Luka 27.01.2022.

    a što će pjevati na dori kad se vrati, cajke?..........bilo ono da je krenula u te vode

  • Cirenac 27.01.2022.

    Balavica već umislila da je neko i nešto.

Komentiraj...
Vidi sve komentare